PS4 FIFA 21

3 foto's
€ 49,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Playstation 4 FIFA 21

FIFA 21 komt 9 oktober 2020 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Speel met ongekende authenticiteit in FIFA 21 met meer dan 17.000 spelers en meer dan 700 teams, in meer dan 90 stadions en meer dan 30 competities die je de meest waarheidsgetrouwe beleving van The World's Game bieden. FIFA 21 is de enige plek waar je exclusieve toegang krijgt tot de grootste competities ter wereld, zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga en LaLiga Santander.

Win as one in EA SPORTS™ FIFA 21, aangedreven door Frostbite™. Of het nu op straat of in het stadion is, FIFA 21 heeft meer manieren om te spelen dan ooit tevoren, inclusief de UEFA Champions League en CONMEBOL Libertadores.

Next level upgrade
Koop FIFA 21 voor PS4 vóór de release van FIFA 22 en je kunt kosteloos naar FIFA 21 voor PS5 upgraden. Ga naar ea.com/nl/nextlevel voor meer informatie.

GAMEPLAY:  

Creëer meer doelkansen dan ooit tevoren met gloednieuwe dynamische aanvalssystemen in de intelligentste FIFA-gameplay tot dusver. FIFA 21 tilt de intelligentie en de besluitvorming van spelers naar een nieuw niveau, zowel met als zonder bal, waardoor er meer realistische en weloverwogen bewegingen ontstaan, voortbordurend op de intensiteit van 1-tegen-1-situaties en omstandigheden scheppend voor een waarheidsgetrouwe voetbalervaring die je beloont voor je creativiteit en controle op het hele veld. 

Wendbaar dribbelen:  In voetbal kun je met 1-tegen-1-situaties doelkansen creëren die het verloop van de wedstrijd bepalen. In FIFA 21 heb je met het nieuwe Wendbaar dribbelen-systeem meer hulpmiddelen tot je beschikking als je het opneemt tegen een verdediger. Snel voetenwerk geeft je meer controle en reactiesnelheid als je de bal behoudt en ruimte creëert in 1-tegen-1-situaties. Nieuwe skillmoves zoals de brugdribbel en 'bal laten rollen en nepdraai' bieden ook meer mogelijkheden om langs verdedigers te snellen. 

- Positiespelpersoonlijkheid: De beste spelers van de wereld onderscheiden zich van de rest door op het juiste moment op de juiste plek te staan om de bal te ontvangen, in te stappen voor een cruciale onderschepping of een tackle te maken waarmee je een doelpunt voorkomt. In FIFA 21 verhoogt de Positiespelpersoonlijkheid de intelligentie van een voetballer in de wedstrijd tot het niveau van het begrip van ruimte en tijd in de echte wereld, waardoor spelers op het spel kunnen anticiperen, intelligenter over het veld kunnen bewegen en de beste posities kunnen innemen. Aanvallers van wereldklasse wachten met hun loopacties zodat ze op één lijn staan met de laatste verdediger om niet buitenspel te staan, spelmakers zullen op zoek gaan naar ruimte tussen de linies en de beste verdedigers zullen de passrichtingen effectiever afdekken om het voor de tegenstander moeilijker te maken om kansen te creëren. 

- Creatieve loopacties: Nieuwe opties om de bewegingen van je team zonder bal te beïnvloeden zorgen voor een revolutie in de opbouw in FIFA 21 en geven je meer manieren om door de verdediging te breken:  Gerichte loopacties:  Neem de volledige controle over de loopacties van je teamgenoten door na het starten van een loopactie de rechter joystick een tikje te geven.  Gerichte één-twee:  Beslis waar je teamgenoten hun loopactie maken nadat ze de pass hebben gegeven door meteen de rechter joystick een tikje in de gewenste richting te geven. 

- Spelervergrendeling: Druk beide joysticks in om tijdens een aanval te vergrendelen op je huidige speler. Geef voor meer controle een tikje tegen de rechter joystick om van de vergrendelde speler te verwisselen en je teamgenoot te besturen voordat je de pass terugvraagt.  Natural Collission System:  Een vernieuwd spelercontact- en bewegingssysteem, mogelijk gemaakt door een gloednieuw animatiesysteem, zorgt voor vloeiendere spelerinteractie op het hele veld. In FIFA 21 zullen cruciale voetbalmomenten zoals een kluts voor het doel, gevechten om balbezit op het middenveld en aanvallende duels zich vloeiender dan voorheen voltrekken, wat leidt tot meer natuurlijke duels tussen spelers in gevecht om de bal. 

Competitor Mode:  De Competitor Mode reproduceert de speelstijl van de beste FIFA-spelers ter wereld en geeft je tegenstander betere toegang tot skillmoves, verschillende dribbels en tactieken, waardoor je het opneemt tegen een tegenstander die je meer uitdaging en beloning biedt op de Legendarisch en Ultimate moeilijkheidsgraad.  Basisbeginselen van voetbal:  Op basis van de feedback van de community tillen verbeteringen van de basisbeginselen van voetbal het spel op het hele veld naar een hoger niveau:  Passen:  Een beter inzicht in ruimte en positionering van de tegenstander zorgt ervoor dat spelers intelligentere passes geven. 

- Blokkeren: Een nieuw blokkeersysteem in FIFA 21 creëert meer gebalanceerde resultaten als verdedigers schoten en voorzetten blokkeren. 

Reactiesnelheid: Betere reactiesnelheid leidt tot beter reagerende spelers, waardoor ze beter kunnen ontsnappen aan lastige situaties als ze onder druk van de tegenstander staan. 

Handmatige kopballen:  Neem volledige controle over kopballen en passes met handmatige kopballen die de bal precies naar de plek sturen waar je op richt. 

CAREER MODE:  Beheer elk moment in Career Mode van FIFA 21 met vernieuwingen die voor meer diepgang zorgen in wedstrijden, transfers en trainingen om je meer controle over de klim naar de top van je team te geven en het makkelijker dan ooit maken om te beginnen met je carrière als manager. 

Interactieve Wedstrijdsimulator:  Ervaar een totaal nieuwe manier om het seizoen te spelen met de Interactieve Wedstrijdsimulator, een enorme stap in gameplay-interactiviteit die je meer controle geeft over de uitslag van een wedstrijd. Op elk moment tijdens de 90 minuten kun je meedoen of stoppen met wedstrijden om de loop van het duel te beïnvloeden of zelf het heft in handen te nemen tijdens cruciale momenten, zoals strafschoppen en vrije trappen, dankzij nieuwe contextuele meldingen waarmee je de uitkomst van een wedstrijd kunt veranderen. Met verbeterde wedstrijdgegevens kun je ook de wedstrijd nauwkeurig managen, waardoor je wijzigingen direct vanuit de simulatie kunt maken op basis van de prestatieniveaus en uithoudingsvermogen van je spelers. 

- Spelerontwikkeling:  Beheer de ontwikkeling van je speler in meer detail met een opnieuw opgezet ontwikkelingssysteem. Verander bijvoorbeeld rechtsbacks in rechtsbuitens en verdedigende middenvelders in centrale verdedigers om de gaten in je team op te vullen en houd in de gaten hoe spelereigenschappen tijdens de training veranderen om te zien hoe je selectie voortgang boekt.  Actieve training en wedstrijdscherpte:  Krijg meer inzicht in het prestatieniveau van je selectie met wedstrijdscherpte, een nieuw kenmerk dat aangeeft hoe waarschijnlijk het is dat je spelers goed presteren op de meest cruciale momenten tijdens een wedstrijd. Verhoog de scherpte van je spelers met een nieuw Actief trainingssysteem dat je de mogelijkheid geeft om een groepstraining op te zetten om de kans te vergroten dat je spitsen grote  kansen verzilveren en verdedigers cruciale tackles maken. 

Weekschema's plannen:  Plan het trainingsschema van je team met een nieuw activiteitenmanagementsysteem. Beslis wanneer in de week getraind en gerust wordt om de balans te vinden tussen scherpte, moreel en fitheid van je spelers, wat het verschil tussen winnen en verliezen kan betekenen. 

Spelerfeedbacksysteem:  Een nieuw systeem geeft je een visuele indicatie of je spelers klaar zijn voor de volgende wedstrijd, waardoor je in één oogopslag het moreel, de scherpte en de fitheid van je spelers kunt zien. Bekijk welke spelers in topconditie en gereed voor de actie zijn, wie wat meer tijd op de training kan doorbrengen of rust moet krijgen om weer fitter te worden. Maar je kunt ook de gevolgen zien voor de statistieken tijdens de wedstrijd als je een speler op een andere positie neerzet om de beste elf spelers te kiezen voor elke wedstrijd die je speelt. 

Verbeterde AI van de tegenstander:  Door verbeterde AI van de tegenstander benaderen tegenstanders wedstrijden met meer intelligentie in zowel de verdediging als de aanval. Nieuwe systemen zorgen voor meer weloverwogen beslissingen van de AI in het mandekken, tackelen, passen en dribbelen om je meer uitdagingen te geven tijdens wedstrijden en je carrière elke wedstrijd levendig te houden. 

Nieuwe transfermogelijkheden:  Meer realisme bij transfers zorgen ervoor dat zowel door mensen als door de AI bestuurde teams nieuwe manieren krijgen om spelers te contracteren. Wees de baas op de transfermarkt: doe leen- of koopbiedingen met optionele of verplichte toekomstige transfersommen om nieuw talent voor je team veilig te stellen, en antwoord op een door de AI-manager voorgestelde ruil van spelers. 

Nieuwe startopties:  Pas je speltype Carrière aan met nieuwe opties voor startinstellingen. Ga voor een meer waarheidsgetrouwe ervaring van  contract onderhandelingen op de transfermarkt met Authentieke transfers of boost het startbudget van je team om je selectie op te bouwen met een Financiële overname. 

Uitgebreide competitiethema's:  Laat je meer meeslepen en geniet van meer authenticiteit met uitgebreide aangepaste competitiethema's voor een aantal van 's werelds meest prestigieuze en meest gespeelde competities die nu meer onderdelen van het speltype Carrière beslaan, zoals de UEFA Champions League en CONMEBOL Libertadores. 

EA SPORTS VOLTA FOOTBALL: 
Meer manieren om te spelen. Meer aanpassingen. Meer locaties. Beleef het echte straatgevoel samen met vrienden en toon je stijl in kooien en op velden over de hele wereld in verschillende varianten van voetbal met kleine teams. 

VOLTA SQUAD: 
Ervaar een meer sociale vorm van straatvoetbal met VOLTA SQUADS, een nieuwe manier om met drie vrienden de handen ineen te slaan of mee te doen met de community en andere VOLTA FOOTBALL-spelers en te winnen in 5-tegen-5 online coöperatief spel. Werk samen met vrienden in het opnieuw vormgegeven VOLTA-scherm dat je selectie en op unieke wijze aangepaste avatars midden in de actie plaatst om daarna het veld op te gaan om het op te nemen tegen tegenstanders, hoger te komen in rang en beloningen te verdienen met wekelijkse evenementen.  Gameplay:  Nieuwe gameplayonderdelen in VOLTA FOOTBALL zorgen voor een meer realistische en voldoening gevende voetbalervaring met kleine teams, waarin een nieuwe wedstrijdsnelheid en intelligente bewegingen van de selectie voor meer kansen zorgen om je volgens het ritme van de straat te laten spelen. Flitsende skillmoves en Wendbaar dribbelen zorgen voor meer plezier als je het opneemt tegen een verdediger door meer manieren te creëren om langs, of zelfs door, spelers van de tegenstander te gaan. Verdedigende opties zoals het nieuwe blokkeersysteem zorgen ervoor dat 1-tegen-1-situaties meer voldoening geven aan beide kanten van de bal.  Aanpassen:  Breng voetbal en mode samen door je mannelijke en vrouwelijke VOLTA-AVATAR aan te passen en te personaliseren met een ruime selectie aan nieuwe kleding van adidas, professionele voetbalclubs, straatvoetbalteams en collecties die zijn ontworpen door beroemdheden. 

FEATURED BATTLES: 
Trek de grootste namen uit de voetbalwereld en verder aan voor je VOLTA SQUADS in het gloednieuwe speltype FEATURED BATTLES. Neem het op tegen door de AI bestuurde sterspelers en selecties uit de VOLTA FOOTBALL-community, en strijd voor punten en beloningen in FEATURED BATTLES.  Locaties:  In VOLTA FOOTBALL komen meer dan 20 unieke velden in zes continenten tot leven, allemaal met een werkelijk unieke sfeer die je een idee geeft van de authentieke straatvoetbalcultuur van die locatie. Toon je vaardigheden op vijf gloednieuwe voetballocaties: geniet bijvoorbeeld van de feestsfeer van het centrum van São Paulo, speel met stijl op het beton van een straatveld in Milaan of laat je kunsten zien in een high-tech geodetische koepel in Dubai.  Wedstrijdtypes:  Speel op jouw manier. Geniet van verschillende varianten van voetbal met kleine teams, zoals 3-tegen-3 (Geen DM), 4-tegen-4, 4-tegen-4 (Geen DM), 5-tegen-5 en Futsal, oftewel professioneel zaalvoetbal, op velden van verschillende afmetingen of zonder muren. 

Andere speltypes: 

HET DEBUUT: 
Ontdek de wereld van het straatvoetbal in HET DEBUUT. Kies je pad door een verhalende inleiding van VOLTA FOOTBALL met een aantal van de grootste namen in de sport. 

VOLTA-AFTRAP: 
Neem het op tegen je favoriete profteams op een van de VOLTA FOOTBALL-locaties en speel verschillende voetbalvarianten met kleine teams, met of zonder doelverdediger.  Meer informatie wordt later dit jaar aangekondigd. 

FIFA ULTIMATE TEAM: 
Ervaar gloednieuwe manieren om het populairste speltype in FIFA te spelen terwijl je bouwt aan een droomselectie van spelers uit het heden en verleden in FIFA 21 Ultimate Team.  FUT-co-op:  Win as one in FIFA 21 Ultimate Team met FUT Co-op, een nieuwe manier om online samen te werken met vrienden en te strijden voor beloningen. Sla de handen ineen in zowel Division Rivals als Squad Battles om wekelijkse voortgang te verdienen en toe te werken naar gloednieuwe Co-op doelstellingen die samen spelen meer belonen dan op het veld winnen. 

Uitgebreide clubaanpassingen: 
Maak je FUT-club echt uniek met een reeks nieuwe en uitgebreide manieren om het uiterlijk van je team aan te passen, zowel op het veld als op de tribune.  Eén FUT-club:  Als je met Dubbele rechten upgradet naar de nieuwe generatie consoles, kun je je FUT-club meenemen van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van Xbox One naar Xbox Series X en vice versa met een cross-gen transfermarkt en klassementen in FUT 21. Consoles zonder schijfstation vereisen digitale rechten om te upgraden. Er zijn voorwaarden en beperkingen van toepassing.

 

Specificaties
  • Sku 20498266
  • Ean code 05030949124456
  • Leeftijd vanaf 3 jaar
  • Leeftijd tot 99 jaar
  • Thema Voetbal
  • Platform Playstation 4
  • Taal Frans, Nederlands
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? PS4 FIFA 21
PS4 FIFA 21
€ 49,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? PS4 FIFA 21
PS4 FIFA 21
€ 49,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van PS4 FIFA 21... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-09-2021 05:05:41 Europe/Brussels +0200