PS4 LEGO Marvel Superheroes 2

Beschikbaarheid: In voorraad

1 foto
€ 24,99
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

LEGO Marvel Super Heroes 2: De opvolger van de eerste LEGO Marvel Super Heroes game bouwt verder op het succesverhaal. De speler kruipt opnieuw in de huid van een iconisch Marvel personage zoals onder meer De Hulk of Spiderman om de plannen van een Marvel schurk te stoppen.

De setting van dit verhaal is de open wereld van Chronopolis. Kang de Veroveraar is een tijdreizende superschurk die bekende steden uit verschillende tijdperken overneemt en ze met elkaar verbindt over tijd en ruimte heen in de nieuwe realiteit Chronopolis. In totaal komen er niet minder dan 18 verschillende Marvel locaties in voor en waar de speler zelf de tijd kan manipuleren. Hierdoor komen ook verschillende superhelden samen die moeten samenwerken om het ultieme doel van Kang te verijdelen: het universum overheersen.

Een andere nieuwigheid is de Super Heroes Battle modus voor 4 spelers, waarbij je mekaar bevecht is arena's.

Kenmerken:

  • Door het spelen met tijdperken werden nieuwe karakters gecreëerd: enkele voorbeelde zijn een cowboy versie van Captain America of de Hulk als gladiator. Of wat dacht je van een mash-up van twee personages zoals Iron Duck (Howard the Duck met de eigenschappen van Iron Man)!
  • Bestrijd Kang de Veroveraar met je favoriete Marvel superhelden in verschillende tijdperken vooraleer hij zijn grote doel bereikt: heersen over het volledige universum.
  • Je superhelden evolueren mee met de tijdssetting. Spiderman evolueert zo bijvoorbeeld naar zijn evenbeeld uit Noir en 2099 terwijl je anderen ziet opgroeien.
  • Je superhelden beschikken over hun superkrachten. Zo kan Star Lord vliegen en Black Panther kan klauwen activeren. Spiderman schiet spinnenwebben, kruipt tegen muren op en kan objecten detecteren die anderen niet zien.

Ontdek een nieuwe en uitdagende setting uit de Marvel-stal! Spanning, avontuur en uitdagende puzzels zijn verweven is een nieuw verhaal vol actie en humor naar het beeld van LEGO.

Specificaties
  • Sku 20419945
  • Ean code 5051888230565
  • Platform Playstation 4
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? PS4 LEGO Marvel Superheroes 2
PS4 LEGO Marvel Superheroes 2
€ 24,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? PS4 LEGO Marvel Superheroes 2
PS4 LEGO Marvel Superheroes 2
€ 24,99

Voorraad van PS4 LEGO Marvel Superhero... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-10-2021 16:08:39 Europe/Brussels +0200