LEGO Disney Princess Belle's kasteel winterfeest (43180)

Jouw score voor dit product
8 Review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

6 foto's

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Beoordelingen (8)
Bewaar dit product

Beoordelingen (8)

8 Artikel(en)

Mooie kwaliteit! Super!
Jouw score voor dit product: 5/5
door Milan op 12-01-2021
Mijn zoon was echt super blij toen deze set van Lego binnenkwam. Als groot disney fan begin hij vol enthousiastme met bouwen. Samen met mama deze set in elkaar gezet, alleen was het nog te moeilijk voor hem. De set bestaat uit best kleine onderdeeltjes voor een 4-jarige, maar samen bouwen was heel leuk en gezellig om te doen.
De handleiding was heel duidelijk , en alle onderdelen waren netjes in 5 zakjes verpakt.
Ik vind de kwaliteit van de Lego echt zeer goed. Mooie details verwerkt in het Belle en het beest kasteel, zoals de roos in stolp, een mooie lamp, en rozen aan de kasteeldeuren.
Lumière de kandelaar , pendule de klok, mevrouw theepot zitten er allemaal bij echt heel leuk!
Ook een boekenkast met uitneembaar boek, en een sneeuwballenschieter.
Mijn zoon herkende alles van zijn favoriete disney film in het kasteel , dit zorgt voor urenlang speelplezier en de allerleukste fantasie verhalen.
Als hij klaar is met spelen zet hij het graag neer op zijn slaapkamer om ernaar te kijken vanuit zijn bed, om er vervolgens de volgende ochtend gelijk weer mee te spelen.
..
Jouw score voor dit product: 5/5
door Laris op 09-01-2021
Erg leuk bouwpakket. Samen met ons nichtje van 4 gebouwd en mee gespeeld. Ze is gek op Disney en vind de combi Disney en lego dus ookerg leuk. Het in elkaar zetten is goed te doen met de handleiding. Ons nichtje heeft hierdoor ook goed mee kunnen helpen. Ze speelt er vaak mee en is er helemaal fan van! Raad het iedereen aan. Leuke details met Disney spulletjes.
Mooie legoset in Disneythema voor de vierjarige
Jouw score voor dit product: 5/5
door Saskia op 09-01-2021
De legosets waarin wordt samengewerkt met Disney spreekt natuurlijk enorm aan, al zullen kinderen van 4 jaar Belle en het Beest nog niet kennen van de gelijknamige Disneyklassieker. Deze set kan gebouwd worden door kinderen van 4 jaar en ouder. Het instructieboekje is zeer duidelijk en neemt de kinderen stap voor stap mee door het bouwproces, waardoor ook echt kinderen van een jonge leeftijd dit zelf kunnen bouwen. Een kritisch puntje is de winterse sfeer waarin de set zou moeten verkeren. Hier en daar een witte legosteen en een hulsttakje, maar meer is het niet. Des al niet te min is deze set erg leuk voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. De karakters uit de film zijn ook terug te vinden in deze set, natuurlijk Belle en het Beest zelf, maar ook de klok, kandelaar en kast zitten in deze set. Na het bouwen van deze set, hebben kinderen nog urenlang speelplezier, zoals je van Lego mag verwachten.
Hele gave en leuke set
Jouw score voor dit product: 5/5
door SuzanneLT op 08-01-2021
Wat is dit een gave set zeg! Mijn dochter van 5 jaar oud is er helemaal weg van. Ze heeft meer Disney prinsessen Lego en het past super bij elkaar! Dit staat ook zeker weer garant voor uren spelplezier!
Wat heel leuk is aan de set dat dit ook echt prima in elkaar te zetten is door kinderen zelf. Ik heb mijn dochter van 5 maar een paar keer hoeven helpen. Ze heeft het verder helemaal zelf gedaan. Boekjes en uitleg waren heel duidelijk. Wat ook heel leuk is is dat je de kastelen kan losklikken, dit gaat heel gemakkelijk en prima te doen voor kinderhandjes! Ideaal ook dat er geen stickers op hoefden te worden geplakt.
Al met al een super leuke set die veel gebruikt wordt hier in huis!
leve de fanatsie
Jouw score voor dit product: 5/5
door MeneerTerry op 04-01-2021
Op het moment dat ik de doos tevoorschijn haal vallen de ogen van mijn dochtertje van 4 jaar bijna uit haar ogen! Haar eerste échte lego bouwset! Alleen de doos is al reden tot kwijlen voor haar. Mooie kleuren, aantrekkelijke foto’s en natuurlijk: Disney prinsessen! Ze kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.
De zaterdag middag start met het openen van de doos. Al snel wordt de overduidelijke structuur voor het bouwen van deze set duidelijk. Helder genummerde zakjes met onderdelen en een bouw handleiding waarvan de stapjes waarschijnlijk niet kleiner hadden gekund.
De eerste pagina’s is het even uitleggen hoe je zoiets aanpakt, maar al snel daarna gaat mijn dochter pagina na pagina lekker door het boekje heen. Onderdeel na onderdeel ontstaat voor haar ogen en haar enthousiasme is niet te stuiten. En wat is ze trots als alles af is! En wat is het mooi! Allerlei losse onderdelen waarmee je uren kan spelen en verhalen kunt bedenken.
En dan komt het besef dat alles ook weer uit elkaar kan en op een andere manier weer opgebouwd kan worden. Lang leve de fantasie!
Geweldig mooie set!
Jouw score voor dit product: 5/5
door DorienWa op 01-01-2021
Wat een ontzettend mooie set is dit van Lego. Samen met mijn kinderen van 2,5 en 6 hebben we het kasteel gebouwd. Het bouwpakket bestaat uit 5 zakjes die je stap voor stap in elkaar zet. Zelfs de jongste kreeg het voor elkaar om het in elkaar te zetten met een beetje hulp.
Het uiteindelijke kasteel is niet heel erg groot (ca 25x30cm), maar dat staat uren speelplezier niet in de weg.
Alle leuke figuren uit de film zitten erbij, en er is zelfs een katapult om ze met sneeuwballen te bekogelen.
Maar naast dit alles zijn er ook nog een heleboel geweldige details in deze set, die deze set absoluut tot een ander niveau tillen. Het prachtige glas in lood-stuk op het dak van Belle en het Beest, Mevrouw Tuit en Basje die vrolijk op de gedekte tafel, maar het mooiste van alles vind ik het sprookjesboek in de boekenkast.
Het oog voor detail en de hoeveelheid speelmogelijkheden zijn wat mij betreft echt fantastisch, en ik kan niet anders dan deze set heel erg aanbevelen voor alle Disney-fans!
Super!
Jouw score voor dit product: 5/5
door Patriess88 op 31-12-2020
Dit is een geweldig en verassend kasteel van lego.
Toen ik de doos op internet zag, dacht ik dat de prijs wel aan de hoge kant was.
Toen mijn dochter hem uitpakte was ze ten eerste zeer verast en wij ook omdat er best veel in zit en je op verschillende manieren kunt spelen.
Aan alles is gedacht; het boek, kandelaar, kledingkast en niet te vergeten: het beest kan omgetoverd worden naar de prins.
Schitterend toch ?!?!
Onze dochter van 4 jaar vond het bouwen wel wat moeilijk op sommige stukken maar met hulp van haar oudere zus en de duidelijke omschrijving van het boekje lukte het perfect.
Ze heeft er al aardig wat uurtjes aan spelen opzitten.
Voor een echt prinsessen meisje moet deze lego zeker in de thuis-collectie.
Er zitten ook wat extra bouw steentjes in de doos voor als er iets kwijt raakt.
O en wat hier ook een grote hit was : het sneeuwbal kannonnetje die je maakt en dan lego sneeuwballen schiet. Kortom zeker een leuke Disney lego doos voor de meiden !
Mooi kasteel
Jouw score voor dit product: 5/5
door Sophie4jaar op 31-12-2020
Wat een prachtig kasteel is dit, zit in een grote doos samen met een duidelijke handleiding en verschillende zakjes met lego. De handleiding is er makkelijk te volgen. De poppetjes zien er prachtig uit, zelfs aan een kroontje is gedacht. Het kasteel is makkelijk in elkaar te klappen waardoor het minder ruimte in beslag neemt. Met een beetje hulp van papa was het kasteel snel in elkaar gezet. Daarna kon het spelen beginnen! Er zitten allerlei leuke dingen bij om een fantasieverhaal mee te spelen. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau dan raad ik deze set zeker aan! Mijn dochter heeft er uren speelplezier van, evenals haar vriendjes die komen spelen.

8 Artikel(en)

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1
2
3
4
5
Jouw score voor dit product

Betaal veilig makkelijk en snel

27-01-2022 21:45:28 Europe/Brussels +0100