Monopoly Super Elekrtronisch Bankieren

Jouw score voor dit product
10 Review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

2 foto's

Special price € 34,99

Normale prijs: € 44,99

Je bespaart 22%

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Beoordelingen (10)
Bewaar dit product

Beoordelingen (10)

10 Artikel(en)

Super leuk spel
Jouw score voor dit product: 5/5
door Daantim2010 op 15-12-2020
Super leuk! Het spel ziet er leuk uit, en is ook heel leuk! Mijn tweeling van 10 vindt het een geweldig spel
De bankautomaat is super makkelijk in gebruik! Alles is duidelijk uitgelegd in het boekje, leuke poppetjes om te spelen! Wij hebben alvast heel veel plezier met het spelen van deze versie!!
Super leuk familie spel
Jouw score voor dit product: 5/5
door Mamamijo2020 op 13-11-2020
Het is een erg leuk familie spel ook voor wat jongere kinderen die nog niet zo goed zijn in rekenen is dit ideaal!!
Pinautomaat is ook erg makkelijk is gebruik!
Dit artikel heb ik gratis mogen testen. Het spel heeft een elektrische bankautomaat en pasjes, die je ervoor kunt houden. Het spel gaat erg snel. Het is klaar wanneer alle straten zijn verkocht. Daarnaast hoef je geen huisjes of hotels te bouwen. Voor jo
Jouw score voor dit product: 4/5
door Kersman op 14-10-2020
Dit artikel heb ik gratis mogen testen. Het spel heeft een elektrische bankautomaat en pasjes, die je ervoor kunt houden.
Het spel gaat erg snel. Het is klaar wanneer alle straten zijn verkocht. Daarnaast hoef je geen huisjes of hotels te bouwen. Voor jonge kinderen is dit ideaal. Zo houden ze de aandacht erbij.

De kinderen wilden dit spel vaak spelen. Dit kwam mede doordat de bankautomaat elke keer andere geluiden maakt, wanneer je de pasjes ervoor houdt.

Persoonlijk vind ik het jammer dat je door de bankautomaat minder geld besef hebt. De bankautomaat houdt namelijk precies bij hoeveel geld iedereen heeft en rekent aan het eind automatisch uit wie de winnaar is. Zelf moeite om alle geld te tellen is er helaas niet bij.

Een positief punt is dat je niet vals kunt spelen. Doordat de bankautomaat precies alles bijhoudt.

Voor kinderen is dit spel zeker aan te raden. Voor volwassenen vind ik dit niet uitdagend genoeg.
Leuke moderne versie van Monopoly
Jouw score voor dit product: 5/5
door Slh Greve op 14-10-2020
Ik heb onlangs samen met mijn gezin dit spel mogen testen. welbekende spel en de tegenwoordige tijd. Het ontwerp zit er hip uit, echt van deze tijd. In eerste instantie moest ik even wennen aan het idee dat je geen bankbiljetten meer in handen hebt, maar een bankpas. De regels zijn iets anders, doordat je alles op je bankpas op slaat. Dit neemt niets af van het spel plezier, de kids vonden het een leuk spel en bovenal stoer om te spelen. We hebben het nu al meerdere keren gespeeld en is echt een aanrader.
Monopoly elektronisch bankieren
Jouw score voor dit product: 4/5
door arendsevelien op 12-10-2020
Ik heb dit product mogen testen. Wat een leuke en moderne variant op de originele versie! Mijn kinderen, 4 en 7 jaar, zijn erg enthousiast. DIt spel heeft andere pionnen en uit de geldautomaat komt het geluid behorende bij jouw pion: erg leuk bedacht! Wat ik persoonlijk jammer vind is dat kinderen minder geldbesef krijgen omdat de geldmachine al het rekenwerk doet.
Dit spel is sneller te spelen dan de originele variant omdat er geen huizen te koop zijn en wanneer alle straten verkocht zijn het spel is afgelopen. Een leuke variant om af en toe eens te spelen!
Moderne versie van Monopoly
Jouw score voor dit product: 5/5
door JWVBH op 10-10-2020
Leuke versie met een mooi banksysteem. je kunt met deze versie ook variëren dus kan je de mogelijkheden uitbreiden dit vind ik met kinderen ideaal eerst met 1 optie oefenen dan weer een nieuwe erbij, zo blijft het spel leuk.
Super leuk gezinsspel
Jouw score voor dit product: 5/5
door Tvo1987 op 10-10-2020
Wat een leuk spel!
Iedereen was meteen enthousiast toen de doos open ging.
Die digitale bank werkt perfect, het is simpel en eerlijk.
Het is een spel voor iedereen, jong en oud heeft hier plezier van.
En je kan het rustig na het eten spelen, de gemiddelde speelduur van een spel is 45 tot 60 minuten dus iedereen kan gewoon op tijd naar bed.
Echt een aanrader en zeker met de feestdagen voor de deur.
Gaaf spel!
Jouw score voor dit product: 5/5
door Janko op 10-10-2020
Dit is een heerlijk familiespel voor het hele gezin. Met de handleiding voor ons begonnen we ons eerste potje. Doordat deze zeer duidelijk is wisten we al snel hoe het spel moest. Het spel is op jonge leeftijd al te spelen want door het elektronische pinautomaat hoef je niet zelf te rekenen. Een echt pluspunt is dan ook dit pinautomaat met zijn grappige geluidjes. Wij vinden het ook fijn dat deze versie met een uur wel klaar is en het niet uren duurt zoals met de normale versie.
Super product
Jouw score voor dit product: 5/5
door Yoke01 op 09-10-2020
Super leuk! Het spel ziet er leuk uit, en is ook heel leuk! Mijn zoon van 8j vindt het een geweldig spel
De bankautomaat is super makkelijk in gebruik! Alles is duidelijk uitgelegd in het boekje, leuke poppetjes om te spelen! Wij hebben alvast heel veel plezier met het spelen van deze versie!!
Super leuk spel
Jouw score voor dit product: 5/5
door Tineke op 09-10-2020
Wat een gave editie van monopoly. Het ziet er niet alleen heel uitnodigend uit, maar het is ook nog eens heel fijn in gebruik. Onze kids van 7 en 10 zijn ontzettend enthousiast. Doordat het spel maar maximaal 45 minuten duurt pak je het ook snel uit de kast. Het elektronisch bankieren in makkelijk in gebruik, even goed de gebruiksaanwijzing lezen.

10 Artikel(en)

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1
2
3
4
5
Jouw score voor dit product

Betaal veilig makkelijk en snel

02-12-2021 14:11:11 Europe/Brussels +0100