Monopoly Slechte Verliezers

Jouw score voor dit product
10 Review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

Special price € 24,99

Normale prijs: € 32,99

Je bespaart 24%

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Beoordelingen (10)

Beoordelingen (10)

10 Artikel(en)

Verrassend leuk
Jouw score voor dit product: 4/5
door Miejan op 22-10-2020
Het was even wennen, deze nieuwe variant van Monopoly. We mochten het spel testen, en onze kinderen zijn echte monopoly fans. Het spel ziet er mooi en degelijk uit, zoals je mag verwachten. De poppetjes zijn erg leuk. We hebben goed naar de spelregels gekeken, omdat het natuurlijk net even anders is dan we gewend zijn. Voor de jongste was dat het meeste wennen, maar we konden het spel prima spelen. En, het gaf verrassende wendingen, waardoor we veel lol hadden met elkaar. Leuke variant op het bekende spel.
Leuk en verrassend
Jouw score voor dit product: 5/5
door PatriciaB1975 op 13-10-2020
Onze zoon kon haast niet wachten om dit spel te gaan spelen, zo leuk leek het hem nadat ik hem had uitgelegd wat de bedoeling was.
Ik heb onze zoon nog nooit zo blij gezien als hij huur moest betalen of op een andere manier verloor. Dan mocht hij namelijk een munt pakken en met 4 van die munten mocht hij de grote pion (Mister monopoly) pakken. Mister Monopoly heeft een speciale positie in dit spel. Als hij op de straat van een ander komt mag hij huur innen, in plaats van te betalen. En moet je, als minister Monopoly eigenlijk naar de gevangenis?, dan stuur je toch lekker een andere speler in je plaats.
We hebben echt veel plezier tijdens het spelen van dit spel. Iedere keer als je denkt te winnen, of denkt slim te spelen, dan wordt je weer op je plek gezet door Mister Monopoly.
Super leuk spel, aanrader!
Jouw score voor dit product: 4/5
door Jolanda1983 op 12-10-2020
Samen met onze zoon van bijna 10 hebben we dit leuke spel mogen testen. De kwaliteit van dit spel is zoals je van dit merk mag verwachten goed. Met zijn eigentijdse figuren en kleuren spreek dit de jeugd ook er aan. De handleiding is duidelijk en er kan na het lezen ook meteen worden gespeeld. De toevoeging van Mr. Monopoly zorg voor een leuke toevoeging aan het originele spel en geeft de kinderen ook een extra motivatie dat bij verlies er nog geen man over boord is. Bij het betalen van bv huur of iets anders ontvang je een munt, bij 4 munten ontvang je Mr. Monopoly en hoef je niet te betalen maar ontvang je geld. Dit zorgt dat de kaarten zijn omgedraaid en je weer volledig in de race bent om te winnen. Wij vinden dit spel zeker een aanrader.
Originele monopoly met een twist
Jouw score voor dit product: 5/5
door Mandy op 12-10-2020
Ik mocht dit product testen en ik heb dit samen met mijn 12jarige zoon gedaan. Het is monopoly wat je gewend bent, maar er zit een leuke twist in,namelijk Mr monopoly. Deze meneer zorgt ervoor dat je van ware verliezer ineens een rijke stinkerd kan zijn. Het originele bordspel en het papieren geld, maken het toch weer erg herkenbaar. Het spel kan zo afgelopen zijn, maar het kan ook uren duren. Dit spel is zeker leuk voor jong en oud. Ik geef dit daarom een 9,5
Leuk spel, verrassende variant
Jouw score voor dit product: 4/5
door Chan82 op 11-10-2020
Het spel Monopoly slechte verliezers heb ik samen met mijn zoon kunnen testen. Wat een leuk spel!Het spel ziet er netjes uit met mooie zilverkleurige pionnen en een super pion, de Mr Monopoly. Er zitten verliezerspunten bij en het bekende bord maar dan net iets anders.
De spelregels zijn duidelijk, ook voor mijn 10 jarige zoon. De kwaliteit van het spel is net zoals de andere Monopoly spellen, dus helemaal prima. Als je 4 verliezerspunten te pakken hebt mag de speler zijn pion inwisselen voor de Mr Monopoly, dat vond mijn zoon nog wel het leukste en verrassende van het spel. Met deze pion worden de regels omgedraaid en krijg je geld toe in plaats van betalen en verliezen. Steeds wanneer een andere speler 4 munten heeft, veranderd het spel en krijgt deze speler de Mr Monopoly. Een leuk spel voor het hele gezin, zeker geschikt vanaf 8 jaar en ouder.
Leuke variant op het originele Monopoly
Jouw score voor dit product: 5/5
door J4nneke op 11-10-2020
Toen we dit spel binnenkregen om te testen, waren we gelijk enthousiast. We wilden het direct spelen. Dus gelijk 's avonds uitgeprobeerd. De basisregels zijn nagenoeg gelijk aan het normale Monopoly, dus met een klein beetje kennis kun je snel beginnen met het spel.
Als je iets vervelends moet doen, krijg je wel extra kansen, waardoor het spel eigenlijk eerlijker wordt. De rijke speler vergaart niet steeds meer rijkdom, en de minder bedeelde speler krijgt ook meer kans. Met twee spelers hoef je niet zozeer na te denken over tactiek, maar met meer spelers moet je beter nadenken. Wanneer wil je de Mr Monopoly-pion pakken en inzetten? Deze pion ziet er machtig uit en geeft ook echt veel macht. Helaas worden slechte verliezers door dit spel niet opeens goede verliezers, ondanks wat de titel je doet geloven ;-)
monopoly-anders
Jouw score voor dit product: 4/5
door jooproo op 11-10-2020
Wat een geluk! wij mochten dit product uitproberen! Hier keek iedereen van het gezin naar uit! Regelmatig op een egenachtige middag komt de normale monopoly, of 1 van de varianten uit de kast. altijd is na verloop van tijd duidelijk wie er gaat winnen, maar dat is bij deze versie wel anders... Dankzij Mr Monopoly! niet betalen maar betaald worden! geweldige twist aan het spel. Het spel is donker weergeven, maar wel met alle bekende straten! in het spel werk je toe naar het worden van mr Monopoly! en als dat gelukt is..... INNEN MAAR! Ik raad af om het spel, net als gewone monopoly, met 2 te doen... met 3, 4 of 5 is het VEEL leuker en heb je vaker plot-twists! Wij zullen dit zeker met regelmaat gaan spelen!
Zeker een aanrader
Jouw score voor dit product: 4/5
door Liza op 11-10-2020
Dit spel is zeker een aanrader !
Dit weekend heb ik met mijn familie het spel gespeeld en het heeft zeker voor een leuke avond gezorgd. Het spel ziet er mooi en strak uit maar is wel gewoon de monopoly die je gewend bent. MR Monopoly is een leuke twist op het spel waarbij je elkaar nog meer in de maling kan nemen. Wanneer je op vakjes komt die normaal ongeluk brengen, ontvang je nu een muntje en bij 4 muntjes ben je MR Monopoly, nou dan kan je blijdschap niet op. Totdat de volgende speler MR Monopoly weer van je afpakt. Je kan het spel nu met een stuk meer tactiek spelen. Dit spel is heel erg leuk maar ik raad het vooral aan om met enkel volwassenen (of oudere kinderen) te spelen, dit omdat de regels wellicht nogal veel kunnen worden voor jonge kinderen. Vooral als je in een hoger tempo speelt (wat nodig is want je bent er wel enkele uren mee bezig) is het allemaal wat moeilijk te volgen voor jonge kinderen. Ik raad dit spel zeker aan, het is tevens heel erg leuk om cadeau te doen of mee te nemen naar familieweekenden. Laat elke speler van te voren alle extra MR Monopoly regels doorlezen zodat deze voor iedereen duidelijk zijn en hier tijdens het spel geen ruzies over ontstaan. Wel is het heel erg handig dat je nog een apart kaartje hebt waar nog de algemene MR Monopoly regels op staan. Als je al een monopoly bezit is dit zeker een leuk exemplaar om erbij te kopen! Mocht je nog geen monopoly hebben, zou ik wel eerst de reguliere nemen.
Leuk “ander” spel
Jouw score voor dit product: 4/5
door Slv op 09-10-2020
Jaaaaaa het is (eindelijk) binnen. Dit was het eerst dat onze dochter van 8 zei. Het duurde helemaal niet lang hoor, voordat het spel binnen kwam. Monopoly Slechte Verliezers!
Wat een mooie degelijke verpakking & doos, dit ziet er al veel belovend uit! Snel open maken maar & alles klaar leggen! Pfffft, wat veel nieuwe - andere regels, maar begrijpelijk met een nieuw spel, na een paar keer spelen gaat dit steeds meer vanzelf. . Wij vinden het een leuke variant op het originele spel. Alleen duurt het spel erg lang, maar dat is opzich bekend als je Monopoly speelt. Maar wat onze dochter zelf zegt: ik speel het met plezier, het duurt alleen een beetje lang.
Monopoly slechte verliezers
Jouw score voor dit product: 5/5
door Cato1984 op 09-10-2020
Als het weer slechter begint te worden komen bij ons de spelletjes weer boven. Een paar keer per jaar haal ik een nieuw spel en deze keer was het monopoly slechte verliezers. Het spel ziet er erg mooi uit en er is veel aandacht aan besteed. Het is wel even ingewikkeld als je de gewone monopoly gewend bent. Alles is net even anders maar gelukkig zit er een duidelijke handleiding bij. Vooral mister monopoly was bij ons heel erg gewild. Als je die pion hebt mag je iedereen laten betalen. Dat vonden onze kinderen natuurlijk heel erg spannend.
Wel duurt het spel erg lang en zijn we na 3 uur gestopt. Het is echt een aanrader voor de komende feestdagen!

10 Artikel(en)

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1
2
3
4
5
Jouw score voor dit product

Betaal veilig makkelijk en snel

01-08-2021 13:13:38 Europe/Brussels +0200