LEGO City Stadscentrum (60292)

Jouw score voor dit product
8 Review(s)

Beschikbaarheid: In voorraad

4 foto's

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Beoordelingen (8)
Bewaar dit product

Beoordelingen (8)

8 Artikel(en)

Super set zeker een aanrader
Jouw score voor dit product: 5/5
door KevinH op 05-02-2021
Onze zoon (10jaar) was zeer tevreden met de inhoud van deze doos.
De doos bavat een volledig speelstadje met pizzeria, carwash, wegplaten, vuilniswagen, ...
En deze is nog uitbreidbaar.
Onze zoon heeft deze vlotjes kunnen maken dankzij de duidelijke instructies en handleiding.
Deze set is zeer compleet en zorgt voor uren speelplezier
Uren speelplezier
Jouw score voor dit product: 5/5
door Njill op 03-02-2021
Ik heb samen met mijn zoontje van 6 jaar deze lego city stadscentrum mogen uittesten, op de doos staat 6 + dus wist op voorhand nog niet goed of hij het alleen zou kunnen bouwen maar verbazend genoeg heeft hij het hele stadcentrum op zijn eentje gebouwd met de mama die langst hem zat.hij heeft dit op 2 dagen gebouwd iedere dag de helft aangezien er 10 zakjes inzatten + 2 voor de straten..
Het is een heel leuke legoset waar je uren plezier mee zult hebben zeker het aanraden waard voor jong en oud
Gevarieerd speelplezier
Jouw score voor dit product: 4/5
door D.P. op 03-02-2021
Zoals we van lego verwachten, is het weer ook met deze set het zelfde. Afzonderlijk verpakt, duidelijke handleiding. Samen met je kind het in elkaar steken is een belevenis opzich omdat je zelf ook wat kan veranderen naar wens. Vele verschillende speel scenario's waar je de regenachtige dagen mee kan opvullen . Een aanrader om met verschillende sets te combineren. Je kan ook de challenges van lego doen. kortom het is goed voor creatief en fantasierijk te zijn.
Niet slecht, maar weinig herspeelwaarde
Jouw score voor dit product: 4/5
door Sloeber123 op 02-02-2021
Fijne speelset om met de kindjes het echte stadsleven te verkennen.
Maar zo groot is ie nou ook weer niet. 2 gebouwen en wat straten en 2 voertuigen. Niet zo bijzonder veel dus voor je geld.
Voor langer speelplezier moet je dit echt wel combineren met andere speelsets en eventueel treinstation/sporen.
De herspeelwaarde blijft beperkt tot een goeie week voor mijn 10- en 7-jarige kinderen, da's wat jammer natuurlijk - maar ligt misschien ook ineens aan hun verwachtingen...

Enige echte nadeel is dat de instructieboekjes en de zakjes gelijk gelabeld zijn met cijfers. Da's wat verwarrend dat boekje 1 zakjes 1 en 2 gebruikt, boekje 2 zakjes 3 en 4, enz... Dat had beter met cijfers apart en letters apart geweest.

Maar blijft een fijn product natuurlijk, met creatieve insteken op een beperkte oppervlakte en aantal steentjes. Of het zijn geld waard is? Ik vind van niet (tenzij je hem goedkoop scoort natuurlijk).
Veelzijdig met vele leuke attributen
Jouw score voor dit product: 5/5
door FemkeVerheyen op 29-01-2021
Het LEGO City stadscentrum is een hele leuke en uitgebreide LEGO versie! Het bouwen verloopt vlot, zelfs onze 5,5 jarige zoon kan de instructieboekjes vlot volgen en met een minimum aan begeleiding alles in elkaar zetten. Door de link met de LEGO City afleveringen en de makkelijk aan te passen indeling van het stadscentrum met behulp van de handige wegplaten, zorgt het voor heel veel en fantasierijke speelplezier! Ook de vele kleine attributen zorgen voor heel wat speelmogelijkheden. Zo zijn de zwaarden een favoriet van onze zoon en wordt het waterpistool ook gebruikt om boeven omver te schieten. De carwash is echt heel leuk en realistisch opgebouwd. Pizza’s bakken, spelen in het speeltuintje en afval ophalen met de vuilniswagen zorgt hier voor uren speelplezier! Uiteraard is het leukste aan LEGO dat je zelf aanpassingen kan doorvoeren en verschillende LEGO werelden met elkaar kan combineren. Wij vinden het alvast het beste speelgoed op de markt!
Lego city stadscentrum
Jouw score voor dit product: 4/5
door MSLT op 26-01-2021
Mijn zoon vindt het een super leuke editie van Lego. Het Lego City stadscentrum heeft vanalles wat. Shirley Keeper komt de recyclecontainers ophalen in haar vrachtwagen, de politie zit achter een boef aan en een brandweerman is een brand in het pizzarestaurant aan het blussen. Er is een autowasstraat, een laadstation voor elektrische voertuigen en een park met een speeltoestel voor kinderen. Je kunt zelfs even naar de dojo gaan om je vechtkunsten bij te schaven... hoe cool is dat! Lego Stadscentrum bevat gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en leuke poppetjes. De wegplaten zijn een meerwaarde om een echte stad te maken en uit te breiden, de oude platen kan je er wel niet aan vastmaken. Door de afzonderlijke instructieboekjes kan met meerdere personen tegelijk gebouwd worden, handig als grote zus of papa ook wil helpen bouwen.
aanrader
Jouw score voor dit product: 4/5
door Svenmeert op 26-01-2021
Heerlijk product.
Grote gebouwen en voertuigen die we met een handig stappenplan in elkaar konden knutselen. Alle verschillende gebouwen en voertuigen zitten netjes apart verpakt met een zeer duidelijk bouwplan bij.
Dit alles samen met mijn zoon gemaakt en enorm veel plezier gemaakt tijdens het opbouwen.
Na het maken van dit pakket staan er nog veel pakketjes van legocity op het verlanglijstje.
Het leuke aan het pakket is dat je alles steeds kan blijven uitbreiden.
Er zat ook een handige tool bij die je kan gebruiken om misgeplaatste blokjes makkelijk te verwijderen.
Super aankoop!
Een doos vol variatie
Jouw score voor dit product: 5/5
door PDW op 26-01-2021
Top product en uren speelplezier voor onze vijfjarige zoon. Bij het openen van de doos zit alles duidelijk afzonderlijk verpakt met de nodige handleidingen per zakje. Door de verschillende fasen bleef onze zoon gemotiveerd om alles in 1 namiddag af te werken, net doordat het zo duidelijk samengesteld was. Het leuke aan het stadscentrum is dat - nadat je het in elkaar gestoken hebt - ook nog veel speelplezier hebt. Kwaliteit van het product zoals je verwacht van Lego. Aangeraden leeftijd op de doos vanaf 6 jaar, maar iets jonger kan ook mits klein beetje begeleiding van een volwassene. Volwaardige doos met uren speelplezier met daarbij een correct prijskaartje. Na school wordt er op koude dagen nu regelmatig met Lego gespeeld in plaats van tv gekeken. Kind tevreden, ouders zeer tevreden. Kortom een aanrader als je fan bent van de creativiteit, fantasie en de kwaliteit van Lego. Perfect te combineren met andere paketten.

8 Artikel(en)

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1
2
3
4
5
Jouw score voor dit product

Betaal veilig makkelijk en snel

27-01-2022 21:31:32 Europe/Brussels +0100