Maak je Sintbrief online

Het is tijd om de Sint er even aan te herinneren hoe braaf jij wel bent geweest (of alleszins te doen alsof!). Maak je brief online voor de Sint, zodat hij je niet kan vergeten.

Maak je brief hier

 

Wat als je de voor- én achterkant uit het Sinterklaasboekje wil vragen aan de Sint?

Of jij en je broertje of zusje willen hetzelfde en er is maar één exemplaar in de bus gevallen? (Mensen met kinderen of een nostalgisch geheugen zullen de morele dilemma’s vast en zeker herkennen.) Daarom hebben we -net als vorig jaar- aan de perfecte oplossing gedacht!

De online Sintbrief!

Een blad papier, een schaar en wat lijm, dat heb je nodig om een Sintbrief te maken. Of tenminste had je nodig. Want na een lange briefing aan de Sint, ging hij akkoord. Zijn ogen gaan er wat op achteruit en sommige handschriften lezen niet meer zo vlotjes. Dus een digitale brief leek hem wel een goeie oplossing. Maak je brief online, en stuur hem daarna door naar iedereen waar de Sint langskomt. (Je kan hem dan ook afdrukken en naast je schoentje leggen)

Of we knippen, plakken en samenstellen op de oude manier niet charmanter vinden? Natuurlijk wel! Maar daar tegenover staat dat het online gewoon veel eenvoudiger én handiger is. Bovendien blijft je échte folder intact en kan er dus langer en meer ontdekt worden.

Hoe maak je je brief aan de Sint online?

4 simpele stappen:

  1. Blader online door ons Grote Speelgoedboek >
  2. Klik op de mijter, dat betekent dat je knipt en plakt op je brief
  3. Geef 1, 2 of 3 sterren aan je lievelingscadeautjes 
  4. Om de brief te verzenden moeten kindjes even hun ouders erbij roepen, maar bladeren en kiezen verloopt even natuurlijk als in de fysieke folder!

De fysieke folder verdwijnt nog niet meteen. Wat is er dan wel veranderd? De folder, die een maand of twee in huis rondslingert voor er beslist wordt wat er aan de Sint gevraagd wordt, blijft gewoon intact! Zo kunnen alle kinderen meer en langer ontdekken, snuffelen en kiezen! Handig toch?
En nu snel naar www.fun.be/sintbrief, om je brief samen te stellen, zodat hij binnenkort in het schoentje kan!

 

P.S bekijk zeker ook deze tips van de Sint zelf om je schoentje klaar te zetten

Betaal veilig makkelijk en snel

20-02-2019 20:22:49 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa