Fisher-Price speelgoed

Fisher-Price, al jaar en dag superspeelgoed voor de allerkleinsten. Laat je baby kennismaken met een activiteitenset of stapelgeluidjes. De eerste blokjes, vormen of speelmat: het kan allemaal met Fisher Price.

Ontdek ook: Little People  | Activity CentersPuzzelmat & speeltapijtLooptrainerGrijp- en bijtspeelgoed

Populair Fisher-Price speelgoed

fisher-price little people

   

Fisher-Price toppers


Speelgoed dat met hoofd en hart ontwikkeld wordt. Fisher-Price geeft jouw kleintje al meer dan 80 jaar de best mogelijke kinderstart. Speelgoed moet niet enkel nieuw en verrassend zijn, maar ook jonge geesten hun fantasie kunnen prikkelen – met de nadruk op de fysieke, cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden. Van baby’s en peuters tot kleuters en schoolgaande kinderen. Het verhaal begint en eindigt echter altijd met een glimlach!

En zou het niet geweldig zijn als die speeltjes langer meegingen? Daarop heeft Fisher-Price iets gevonden: het meegroeispeelgoed. Toppers zoals de Smart Stages™ Puppy, Beatbo trein, dansende Beatbo, interactieve doktersset en de populaire Fisher-Price loopwagens mag je zeker niet uit het oog verliezen. Wat dacht je trouwens van Fisher-Price Co De Rups? Die bestaat uit 9 gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen die kinderen steeds anders kunnen ordenen om het speelgoed in een bepaalde richting te laten bewegen. Het unieke eraan is dat de speelactiviteiten van meegroeispeelgoed aansluiten op de specifieke ontwikkelingsfase van je kind over verschillende leeftijden heen. Op die manier kan jouw kind altijd teruggrijpen naar zijn of haar favoriet speelmoment, zelfs al zit je kleintje op een ander niveau.

Natuurlijk zou Fisher-Price vandaag niet bestaan zonder de klassiekers. De Fisher-Price toren, kassa, garage, telefoon, huis, racebaan, noem maar op! Er zijn een tal van toppers die zeker niet mogen ontbreken in jouw kind z’n speelgoedcollectie. Je herinnert je vast wel toen je een Little People boerderij en bijhorende figuren had. Die boerderij is nog steeds dezelfde gebleven, enkel het speelplezier is vergroot! Waar er vroeger enkel geluid was, zijn er nu ook muziek én liedjes.

Een Fisher-Price activity center zal je eveneens vinden in ons assortiment, want we hebben een tal van babyartikelen. Rammelaars, potjes, babymobielen, wiegspeeltjes en speelmatten – koop het juiste artikel voor jouw kleintje hier bij Fun.

Betaal veilig makkelijk en snel

06-05-2021 09:14:31 Europe/Brussels +0200