Smartmax

   

Spelen en leren met de magnetische Smartmax staafjes die een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op kinderen. Het aantrekken en afstoten van de magneetjes is een spel op zich voor kinderen. Maximaal bouw- en speelplezier en creativiteit bij het maken van bruggen, torens en andere constructies.

Deze Smartmax magneten hebben, zoals alle magneten een noordpool en een zuidpool. De koude kleuren groen, blauw, paars en wit zijn de noordpool, de warme kleuren rood, oranje, geel en roze zijn zuid. Alle Smartmax magnetische staven met een warm kleur kan je verbinden aan die met een koude kleur. De Smart Max balletjes zijn compatibel met alle staafjes, ongeacht hun kleur. Aan 1 balletje kan je 20 verschillende staafjes hangen. Lange staven zijn magnetischer dan de korte!

Voor zij die niet kunnen stoppen met bouwen, ook niet als het donker wordt: Smartmax lichtgevende Light House. Opbergen en bouwen tegelijk doe je met de Smartmax Container. Ontdek de fascinerende en magnetische wereld van Smartmax hier bij Fun!

Bekijk ook: Alle speelgoed | Speelgoed vanaf 3 jaar

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Betaal veilig makkelijk en snel

17-11-2019 19:38:06 Europe/Brussels +0100
fun master