Educatief speelgoed

Leren ontdekken, leren lezen, ontdek de wereld rond je heen! Samen op ontdekkingsreis met het leukste educatief speelgoed van Tiptoi! De wereld rond met behulp van een wereldbol, leren lezen en luisteren met Vtech en andere tablets voor kinderen! Spelenderwijs leren met de origineelste educatieve spelletjes! In de ruimte gluren met een telescoop, de natuur in detail onder de microscoop en het uurwerk leren lezen. Vormen en kleuren en muzikale prikkels! Met dit verantwoord speelgoed blijf je ontdekken en leren.

Populaire categorieën

educatieve spellen
wetenschapsdozenspellen
microscoop telescoop
kindercamera
leercomputers
teken krijtborden
wereldbollen
interactief speelgoed
tiptoi
vtech
present pets
STEM

Best verkocht


Educatief speelgoed

Educatief speelgoed bestaat al sinds jaar en dag. Dit is niet zo verwonderlijk, want uit diverse studies is gebleken dat al lerend spelen de beste manier is om bepaalde zaken onder de knie te krijgen. Verantwoord speelgoed is daarin de sleutel tot een meer verfijnde motoriek en zeker ook een belangrijke bron van informatieverschaffing voor een kind. Leerzaam speelgoed is er dan ook in allerlei varianten. Dit zorgt er voor dat er voor ieder kindje wel iets tussenzit dat hij of zij leuk vindt. En wanneer iets leuk is om te doen, voelt het al direct niet meer als leren. En daarin zit nou net de kunst!

Interactief speelgoed

Om kinderen vertrouwd te maken met de hedendaagse technologie is interactief speelgoed niet meer weg te denken uit de huidige westerse beschaving. Waar papa of mama een smart watch draagt om gemakkelijker te communiceren, heeft een kind de Kidizoom Smart Watch om te leren klokkijken. En met de Vtech Storio kunnen allerlei leuke en leerzame spelletjes gespeeld worden, welke de taal- en rekenvaardigheid enorm stimuleren. Doordat dergelijke producten speciaal zijn afgestemd op kinderen, hoef je jezelf als ouder niet druk te maken over de eventuele gevaren van reguliere technologie.

Leerzaam en decoratief

Omdat het oog natuurlijk ook wat wil zijn er een heleboel prachtige decoratieve spullen op de markt, speciaal gericht op kinderen en kinderkamers. Een voorbeeld hiervan dat niet alleen tijdloos is maar zelfs mooi voor volwassenen, is een wereldbol. Zo'n globe geeft een geraffineerde uitstraling aan een ruimte, maar is daarnaast ook nog eens mega leerzaam. En de Vtech Interactieve Globe al helemaal. Deze gave wereldbol heeft namelijk een variatie aan mogelijkheden om je kind een heleboel wijsheden over de aarde bij te brengen.

Betaal veilig makkelijk en snel

15-10-2021 23:56:29 Europe/Brussels +0200