Top 10 PARTYSPELLEN

❿ Codenames

Natuurlijk wil iedereen uit de buurt van de huurmoordernaar blijven...

De twee rivaliserende geheime diensten kennen de identiteit van de 25 spionnen. Beide teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen om als eerste contact te leggen met hun spionnen.

❾ Wie Is De Mol?

Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken

Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren?

❽ Trivial: Harry Potter

Hier wordt jouw kennis op de proef gesteld!

Deze quickplay Trivial Pursuit-game is perfect voor onderweg dankzij de draagbare houder. Word overrompeld met de 600 vragen die variëren in moeilijkheidsgraad!

❼ Shit Happens

Shit happens.. Ja, het leven valt niet mee..

Een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100.

❻ Temptation Island

Win jij Temptation Island?

Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur. 

❺ What Do You Meme?

Gebruik je verbeelding en je ziekste gevoel voor humor en combineer de fotokaart van de ronde met je grappigste tekstkaart.

De spelers zijn om beurten jury en oordelen
welke speler de beste combinatie heeft gemaakt.

❹ Mimiq

Grappig en leerzaam spel voor kinderen en ouders

In dit hilarische spel leren kinderen op een speelse manier lichaamshoudingen aan te nemen, te benoemen en te gebruiken!

 

❸ Exploding Kittens

Een combinatie is van Russisch Roulette en schaken!

Als je de juiste kaartencombo speelt, kun je een aanval uitvoeren die het aantal spelers metéén doet afnemen: KABOEM!

 

 

❷ Klask

Het populair pubspel van Denemarken!

Het doel van het spel is om de bal in het doel van je tegenstander te slaan zonder de witte minimagneten aan te trekken of je speelstuk in je eigen hole te landen!

❶ Trap Er Niet In!

Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt!

Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat!

Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt?

Populaire categorieën


Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

26-09-2020 01:31:44 Europe/Brussels +0200