LEGO The Hobbit

De actie is geldig van 10/12 om 19u tot en met zondag 15/12.  Het goedkoopste speelgoedartikel is gratis en zal verrekend worden in de winkelwagen.
Niet cumuleerbaar met dezelfde of andere acties en de FunStunts. De actie is niet geldig op Standaard Bookshop, games, cd's, Blu-ray, multimedia, hardware, prepaidkaarten, tablets, mp3-,mp4-spelers, verlanglijsten & Fun cadeaubonnen.

 

LEGO The Hobbit neemt je mee op avontuur. Samen met Gollem, Bilbo Balings, Tauriel, Legolas Groenblad, Gandalf de Grijze, Radagast... (her)beleef je de avonturen uit de films! Ga op onderzoek in de ruïne van het fort van Dol Guldur, ontwijk zwiepende bijlen en vallende schedels en ontdek de schat! Jij bepaalt hoe het verder gaat, in dit epische gevecht tussen Goed en Kwaad!

Met LEGO The Hobbit kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en op avontuur gaan in de wereld van beroemde Hobbit figuren en Midden-Aarde. LEGO zorgt ervoor dat de bouwvaardigheid spelenderwijs ontwikkeld wordt. De sets vormen de ideale achtergrond voor spannende en wonderbaarlijke scenario's!

1 Artikel(en)

1 producten

1 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

10-12-2019 21:55:50 Europe/Brussels +0100
fun master