Playmobil Shop

Playmobil algemeen

Playmobil is perfect voor kinderen met fantasie in overvloed! Of als je ze voor de tv vandaan wil krijgen... Deze plastic poppetjes van Playmobil zijn sinds jaar en dag (vanaf 1974 toch) dé hit bij alle kinderen, groot en klein, die zich volledig willen uitleven in hun fantasiewereld. De makers richten zich op een doelgroep tussen vier en twaalf jaar en er is maar weinig speelgoed op de markt die deze leeftijdscategorie zo goed bereikt, boeit en vasthoudt als Playmobil. Grote broer kan samenspelen met kleine zus, en omgekeerd.

Bovendien is de diversiteit aan thema's zo groot, dat je 'ik verveel me', haast nooit meer door het huis zal horen weerklinken. Stimuleer de creativiteit, fantasie en speellust van je kinderen met Playmobil speelgoed!

Playmobil thema's uitgelicht

Playmobil Dragons

Playmobil Dragons

Fans van de drakenrijders van Berk kunnen nu doorheen het PLAYMOBIL® universum vliegen op de rug van één van de vuurspuwende draken.

Met de PLAYMOBIL® How To Train Your Dragons speelsets kunnen kinderen de verhalen van de films helemaal nabootsen of zelf regisseren. Kinderen beleven ongetwijfeld uren speelplezier met de speelsets van het Playmobil Dragons thema. 

 

Playmobil Dragons

Overige Playmobil thema's

Playmobil toppers

Betaal veilig makkelijk en snel

21-07-2019 04:12:31 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa