PAW Patrol speelgoed

Marshall de dalmatiër, Rubble de bulldog, Chase de Duitse Herdershond, ... Het zijn namen die bij je kinderen zeker bekend in de oren zullen klinken. Ze zijn lid van PAW Patrol, een TV-serie over een groep puppy’s die razend populair is bij jonge kinderen. Het succes van de serie is makkelijk te verklaren: De puppy’s zijn heldhaftig, ze zijn leuk en ze zijn schattig.

Populaire PAW Patrol categorieën

Best verkochte artikelen

paw patrol alles


 

Alle PAW Patrol speelgoed

Nog meer PAW Patrol

   

Wat willen kinderen nog meer? Het is dan ook niet verwonderlijk dat er al drie seizoenen vol spannende avonturen van dit unieke reddingsteam zijn gemaakt.

Maar de wereld van de PAW Patrol puppy’s beperkt zich niet tot de televisieserie. Er is ook het PAW Patrol speelgoed waarmee je deze superhelden zelf in huis kan halen. In het uitgebreide assortiment PAW Patrol speelgoed hieronder vind je alles terug om urenlang te spelen en te leren in het gezelschap van je favoriete televisiefiguren. Je vind er zeker je gading.

En nog doet PAW Patrol meer dan enkel met je komen spelen en avonturen beleven. Er bestaan heel wat mogelijkheden om de puppyhelden nog steviger in je leven te verankeren. Je neemt ze mee naar school als print op je schoolmateriaal en ze pronken op de inrichting van je kamer. Maar bovenal is er tonnen speelgoed om onbeperkt de dolle afleveringen van Marshall en co na te spelen of om zelf nieuwe avonturen te creëren. Klaar voor de actie? Ruff-Ruff!

Betaal veilig makkelijk en snel

18-09-2021 16:30:45 Europe/Brussels +0200