PJ Masks speelgoed

Superhelden komen voor in alle maten en vormen. Dat bewijzen de meest recente superhelden van PJ Masks met brio. Het trio 6-jarige superhelden uit deze serie is nog maar 1 seizoen bezig, maar ze hebben wel al een plaats in de wereld van de kinderen weten te veroveren. De drie helden van Disney heten overdag Connor, Amaya en Greg, maar kruipen ’s nachts in hun pyjama superheldenkostuum om als Catboy, Owlette en Gekko het kwaad te bestrijden.

Het schoolgaande leven van de 6-jarige superhelden is uitermate herkenbaar voor je eigen kinderen, waardoor ze zich al snel met het heldhaftige drietal gaan associëren. De stap naar het superheldendom in pyjama is dan niet meer veraf. Om je superhelden in spe te laten wennen aan hun nieuwe status, kan je hen al laten oefenen met het speelgoed van de PJ Masks. Met een echt PJ masker kruipen ze al snel in de huid van de kleine superhelden, terwijl het speelgoed hen zal inspireren tot grootse heldendaden.

De veiligheid in huis en in de straat is verzekerd met enkele uitstekend getrainde en gemaskerde helden in de buurt. Het speelgoed zal hen uren zoet houden en de kinderen zelf zullen er enkele interessante levenslessen, maar vooral veel speelplezier, aan overhouden. Wedden dat de kids nog nooit zo snel in hun pyjama gesprongen zijn.

5 Artikel(en)

5 producten
 • Pj Masks We Can! Trolley

  Pj Masks We Can! Trolley

  € 14,99

 • Pj Masks Badhanddoek 140X70 Cm (1 van assortiment)

  Pj Masks Badhanddoek 140X70 Cm (1 van assortiment)

  € 12,99

 • Pj Masks Slippers (1 van assortiment)

  Pj Masks Slippers (1 van assortiment)

  € 3,99

 • Pj Masks Pet

  Pj Masks Pet

  € 4,99

 • Pj Masks Badcape 50X100 Cm

  Pj Masks Badcape 50X100 Cm

  € 9,99

5 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

23-09-2018 18:16:16 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa