Trolls speelgoed

Trolls speelgoed

De Trolls film is pas vanaf oktober 2016 te zien in de cinemazaal, maar wij staan alvast te trappelen om op de eerste rij te zitten als de trolletjes uit onze jeugd hun debuut maken op groot scherm. De beestjes met het gekke haar veroverden ons hart immers al eens in de jaren '90. Maar nu zijn ze terug voor meer. En ze zien er beter uit dan ooit! Een vroege nota aan de Sint misschien: the trolls are back!

Ontdek hier de verzamelfiguurtjes, speelsets, spelletjes, puzzels en nog zo veel meer! Beleef net zoals de Trolls supercoole avonturen!


Stap een Kleurige en wonderlijke wereld binnen met Trolls

Trolls Verzamelfiguren

Trolls, één voor één kleurrijke en wonderlijke wezentjes! Wie is jouw favoriete Troll? Verzamel ze allemaal en leef je uit met je eigen Trolls. 

Trolls Verzamelfiguren

Let's
no-hover

Trolls Speelsets

Kan je er maar niet genoeg van krijgen, van de Trolls avonturen? Met deze speelsets speel je de Trolls film helemaal na!

Trolls Speelsets

Let's
no-hover

Trolls Spellen & Puzzels

Vind hier leuke puzzels in het Trolls thema! De puzzels zijn voorzien van afbeeldingen met Trolls figuren. Ook Trolls spelletjes vind je hier. 

Spellen & Puzzels

Let's
no-hover

Trolls Back To School

Ook op school kan je dolle Trolls avonturen beleven. Een leuke pennezak, ringmap, ... De Trolls gaan graag met je mee naar school! 

Trolls Back To School

Let's
no-hover

Populair Van Trolls

  1. Trolls Kapsalon

    Special price € 23,09

    Normale prijs: € 32,99

  2. Trolls Verrassingszakje

    Special price € 2,79

    Normale prijs: € 3,99


Trolls De Film

De langspeelfilm is van de hand van niemand anders dan de makers van Shrek, Madagascar en Kungfu Panda. En die weten natuurlijk perfect hoe ze je (innerlijke) kind rond hun vinger moeten draaien. Daardoor worden jong en oud ongetwijfeld op een kleurrijk avontuur uit talloze kinderdromen meegesleurd.

Uit de eerste trailer (zie hiernaast!) blijkt dat trolletjes niet alleen heel erg schattig zijn, maar dat ze ook een ondeugend gevoel voor humor hebben en een onstopbare drang naar avontuurlijke uitstapjes. Universele eigenschappen die jong en oud aanspreken.

Op de Vlaams stemmencast is het nog eventjes wachten, maar de stemacteurs uit de Amerikaans versie zijn alvast niet van de minste. Onder andere Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Gwen Stefani en Russel Brand leenden hun stem aan 1 van de trolletjes. Dat doet ook vermoeden dat er wel eens een serieus muzikaal kantje aan de film zou kunnen zitten.

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

17-02-2020 22:15:29 Europe/Brussels +0100
fun master