Recoil van Goliath Games

recoil goliath

Goliath komt net voor het begin van de zomervakantie op de proppen met een van de meest spectaculaire ‘tech toys’ van dit moment: Recoil. De speelgoedfabrikant overtuigt daarmee ‘first-person shooter-gamers’ naar buiten te komen en het tot en met 16 spelers tegelijk tegen elkaar op te nemen in verschillende missies in een geavanceerd laser tag spel! Geen idee wat je jezelf moet voorstellen bij het horen van de naam 'Recoil'? Bekijk dan onderstaande trailer voor een ideale introductie!

Multi-player Starter Set

Strijd in epische gevechten met tot wel 16 spelers tegelijk met Recoil!

1 – Wi-Fi Game Hub
2 – Opzetstukken Voor Smarphone
2 – Schade Sensoren
8 – Augmented Reality Labels
1 – Snelstartgids


Met de app kan de game worden gestart en via GPS en Bluetooth kan elke speler zien waar de tegenstanders zich bevinden. 

Starten met spelen kan heel snel en eenvoudig: Recoil is te spelen met verschillende wapens (voorzien van force feedback) en accessoires, maar beginnen doe je met de starterset waar de WiFi-Hub bij zit en 2 RK-45 Spitfires.

Recoil Starter Set

Verder volstaat het voor elke speler om in zijn wapen een smartphone te steken waarop de app is geïnstalleerd en verbinding te maken met de WiFi-Hub.

Breid uit met extra wapens en Frag-grenade

Los van de starterset kan je twee verschillende wapens los kopen: de RK-45 Spitfire en de grotere SR-12 Rogue. Daarnaast is er ook nog de Frag Grenade om tegenstanders in je omgeving op te blazen. Vergeet niet dat je de starterset nodig hebt om de bijkomende wapens en accessoires te gebruiken!
 

Kom meer te weten over de wifihub en wapens

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

21-10-2021 17:35:02 Europe/Brussels +0200