NERF geweren en pijltjes

Actie geldig t.e.m. 06/12/21 | Naar alle speelgoedacties ›

Nerf heeft een ruim assortiment guns. Stoere blasters die foam darts afvuren en waterpistolen die het verste schieten. Nerf Fortnite en N-strike Elite zijn de toppers, speciaal voor jou uitgekozen door onze experts! Met Nerf kan je actiespellen spelen, zowel binnen als buiten. Ontdek ons grote aanbod blasters, met ondermeer de bekende lijnen Super Soaker, N-Strike en Nerf Rival  en talrijke accessoires!

Populair

NERF toppers

Blijf binnen budget


Wat is Nerf?

Nerf is een speelgoedmerk dat oorspronkelijk uit de VS komt. Het grootste deel van de producten welke door Nerf op de markt wordt gebracht zijn de Nerf geweren. Dit kunnen speelgoedpistolen zijn welke pijltjes schieten welke gemaakt zijn van een speciaal soort foam, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om de Nerf Super Soaker, een waterpistool van hoge kwaliteit. Ook is er nog de Nerf Rival reeks, waarmee je met balletjes schiet in plaats van pijltjes.

Nerf is Fun!

Wees voorbereid en neem een Nerf geweer mee naar je eerste schietgevecht. Fun verwelkomt je in de wereld van Nerf, de enige plaats waar je trigger-happy mag zijn! Hoe snel en nauwkeurig vuur jij de Nerf darts af? Oefen je vaardigheden op de schietbaan met de Nerf Ultra One of de Echo CS 10 en vele andere pistolen, snipers en guns. Met en zonder pijltjes of refills, automatisch magazijn, stabilisator, en maskers. Zelfs uitbreidingen en andere accessoires zoals een digitaal doelwit koop je op Fun.be.

Nieuw van Nerf

Nieuw van Nerf op dit moment zijn de Nerf Fortnite pistolen. Deze kunststof speelgoedwapens zijn afgeleid van de wapens uit het immens populaire spel Fortnite. Daarnaast is Nerf Ultra ook een nieuwe reeks. Deze geweren schieten met darts gemaakt van lichtgewicht schuim met innovatieve tip- en vin-technologie die tot 36 meter ver kunnen vliegen. En dan is er ook nog de Nerf Elite 2.0 serie. Hiertoe behoren de wapens welke zijn uitgerust met een gemotoriseerd mechaniek. Schieten was nog nooit zo leuk!

Nerf vuurkracht

Is klein niet echt je ding? Als je het doet, doe het dan goed met de Nerf Ultra One of de Elite 2.0 Turbine Cs 18. Met deze kolossen van geweren behaal je maximale vuurkracht op het slagveld met meer dan genoeg darts. Voor elk speelmoment rust Nerf jou uit met het nauwkeurigste wapen en de dodelijkste munitie.

Nerf Nitro

Voertuigen komen voldoende aan bod binnen Nerf Nitro. Echte auto's zijn het uiteraard niet, maar de foam versies benaderen de werkelijkheid met hun realistische details. Reken op chaos wanneer je auto's lanceert via de Longshot of Duelfury. It's Nerf or Nothing!


Betaal veilig makkelijk en snel

02-12-2021 05:34:04 Europe/Brussels +0100