3 foto's
€ 31,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Spel Century Spice Road" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie
Spel Century Spice Road

Het thema van het spel Century – De Specerijenroute is het ruilen van kruiden. De spelers zijn karavaanleiders die de beroemde Zijderoute afreizen om kruiden te leveren. In iedere ronde kunnen ze een handelsroute opzetten, kruiden ruilen, rusten of een opdracht vervullen voor overwinningspunten.

Van zodra een speler zijn vijfde overwinningskaart geclaimd heeft, stopt het spel. Wie op dat moment de meeste overwinningspunten bezit, wint het spel.

In het spel Century – De Specerijenroute maak je kennis met simpele en pure spelmethodes gecombineerd met een deckbuilding systeem dat eindeloze strategieën en beslissingen mogelijk maakt.

Elke speler leidt een karavaan die handel drijft in specerijen. Doel van het spel is om de meest succesvolle handelaar te worden, hetgeen uit het eindtotaal van de verdiende punten zal blijken.

De draaischijf van het spel is het slim verhandelen van specerijen. 4 soorten specerijen worden voorgesteld door 4 verschillende kleuren blokjes, die onderling een verschillende waarde hebben.

In elke beurt heeft een speler verschillende actiemogelijkheden waarvan hij er eentje kiest: het uitspelen van een kaart (zoals productie, ruil of verbetering van één of meer goederen), het aankopen van een extra handelaar (kaart) die op hand genomen wordt, alle gespeelde kaarten weer op hand nemen of het opeisen van een puntenkaart.

Belangrijk is dat de karavaan slechts een beperkte capaciteit heeft van 10 specerijen.

Terwijl iedereen bij aanvang van het spel met dezelfde kaarten start, zal elke speler zo snel mogelijk op zoek gaan naar een winnende combinatie van kaarten. Het spel is ten einde als een speler een aantal puntenkaarten heeft verzameld, waarna de lopende ronde nog wordt uitgespeeld (zodat iedereen evenveel beurten heeft kunnen spelen).

Specificaties
  • Sku 20430012
  • Ean code 8717371241339
  • Merk Asmodee
  • Leeftijd vanaf 8 jaar
  • Minimum aantal spelers 2
  • Maximum aantal spelers 5
  • Speelduur +/- 45 min.
  • Speltype Bordspel
  • Spelsoort Strategie
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Voorraad van Spel Century Spice Road... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

17-05-2021 05:04:45 Europe/Brussels +0200