Concept

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Dankzij Concept, moet je niet langer praten om te kunnen communiceren. Door universele icoontjes te combineren, kun je anderen laten raden naar honderden voorwerpen, titels en personen!

Maak je medespelers maar eens duidelijk welk woord jij in gedachten hebt. Niet door iets te tekenen of uit te beelden deze keer, maar door blokjes op het speelbord plaatsen! Daarnaast is er maar één belangrijke spelregel: zwijgen.

De spelers worden verdeeld in verschillende teams. De teams nemen ieder om beurt een kaart met daarop 9 begrippen, verdeeld in drie categorieën: gemakkelijk - moeilijk - uitdagend. Je vindt er voorwerpen, personages, gebeurtenissen,... Kies als team één van de begrippen dat je gaat proberen uitleggen aan je medespelers en overleg hoe je dat zal doen. Plaats het vraagteken en de bijhorende blokjes om het hoofdconcept duidelijk te maken. Als voorbeeld zouden we 4 dingen aanduiden op het bord: voeding, groen, bolvormig, klein. Het team dat er als eerste in slaagt om te raden dat we het over een erwt hadden ontvangt twee punten, wij krijgen één punt omdat het geraden is.

In sommige situaties kan het begrip niet geraden worden met alleen een hoofdconcept en zal je dus nog een sub concept moeten toevoegen door een pion en blokjes in een andere kleur te gebruiken. Hierdoor kan je iets meer over je onderwerp proberen duidelijk te maken. Tijdens één van onze spellen probeerden we spinazie uit te leggen. We plaatsen blokjes voor: voeding, groen, klein, zonder effect. Een poging tot een sub concept zag er zo uit: film, fictief personage, man, arm. We hadden het over Popeye, en één van de spelers slaagde er in om spinazie te raden. Die speler ontvangt twee punten, wij ontvangen opnieuw één punt. Het spel eindigt van zodra er één team 12 punten heeft verzameld, dit team wint het spel.

Specificaties
 • Sku 20385672
 • Ean code 5425016923641
 • Merk Asmodee
 • Leeftijd van vanaf 10 jaar
 • Gewicht 0,998 kg
 • Afmetingen 27 x 5 x 27 cm
 • Afmetingen verpakking 37 x 30 x 29 cm
 • Minimum aantal spelers 4
 • Speelduur +/- 30 min.
 • Speltype Bordspel
 • Spelsoort Party
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Concept
Concept
€ 29,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Concept
Concept
€ 29,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Concept... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

02-12-2021 10:24:06 Europe/Brussels +0100