Escape Room spel the Game 2

Beschikbaarheid: In voorraad

1 foto
€ 39,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Escape Room the Game 2

Dit spel bevat 4 spannende avonturen in oplopende moeilijkheidsgraad. Net als in een ‘real life’ Escape Room kun je elk spel maar één keer spelen.

Welkom bij Escape Room The Game van Identity Games. Beleef de spanning van een echte Escape Room bij je thuis! Net als bij een echte Escape Room, ben je ook bij dit spel "opgesloten" en moet je de codes vinden om binnen 60 minuten te ontsnappen.

Kraak je hersenen! Teamwork, communicatie, vindingrijkheid, creativiteit, logica en aandacht voor details staan centraal.

Het spel bevat 4 verschillende Escape Rooms en elk avontuur bestaat uit drie delen. In elk deel moeten jij en je team een code kraken die jullie invoeren in de Chrono Decoder, door 4 van de 16 sleutels te gebruiken. Vind de drie goede codes binnen de 60 minuten en je wint het spel. Het is dus samen winnen of samen verliezen...

Je begint met het lezen van de introductietekst van het mysterie op de eerste envelop. Open dan de envelop en begin! Het oplossen van het mysterie spreekt voor zich. De elkaar opvolgende enveloppen bevatten verschillende attributen die nodig zijn om de codes te vinden. Voor elke speler is iets te doen, dus steek je handen uit de mouwen.

Tijdens het spel zal je af en toe het ER logo tegenkomen. Dit is belangrijke informatie! Het betekent dat je de Chrono Decoder moet gebruiken om iets te ontcijferen. De Chrono Decoder telt af, maakt spannende achtergrondmuziek en geeft aan wanneer je een hint mag gebruiken.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

 • Alice in Wonderland

Tijdens een tour door Christ Church College in Oxford worden jullie door Mr. Lockholm, jullie gids, gewaarschuwd de groep niet te verlaten. Het schijnt namelijk dat er in het verleden een aantal bezoekers zijn verdwenen…

 • Dawn of the Zombies

De zomer van 1978 is rustig en warm. Samen met je vrienden geniet je van een milkshake in het winkelcentrum van Lockholm. Plotseling wordt het kookprogramma op de tv schermen in het winkelcentrum ruw onderbroken door een nieuwsuitzending: er zijn meldingen van zombies die de stad terroriseren.

 • Panic on the Titanic

April 1912. Jullie maken deel uit van de bemanning van de ‘onzinkbare’ Titanic die van Lockholm naar Escapetown vaart. De afgelopen dagen is er niet veel gebeurd: het waren normale werkdagen, niks bijzonders. Maar je voelt dat vandaag anders zal zijn.

 • Another Dimension

Sinds de opening van een onderzoekscentrum in een buitenwijk gebeuren er vreemde dingen in Lockholm. Er zijn meldingen van bovennatuurlijke verschijnselen en mysterieuze verdwijningen. Jij laat je humeur daardoor niet verpesten - het is namelijk zaterdagavond en je kijkt uit naar een gezellige avond stappen met je vrienden.

Specificaties
 • Sku 20495250
 • Ean code 8714649010680
 • Minimum aantal spelers 3
 • Maximum aantal spelers 5
 • Speelduur +/- 60 min.
 • Speltype Denkspel, Vriendenspel
 • Spelsoort Strategie
 • Strategie
Beoordelingen (1)

Beoordelingen (1)

Niet tevreden!!!
Jouw score voor dit product: 1/5
door Corine op 26-08-2021
We hebben het aangekocht voor 40€ en dezelfde dag staat het in Het Kruidvat voor 25€ …. Schandalig!!!!!
Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Escape Room spel the Game 2
Escape Room spel the Game 2
€ 39,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Escape Room spel the Game 2
Escape Room spel the Game 2
€ 39,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Escape Room spel the Game... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

16-10-2021 02:32:17 Europe/Brussels +0200