Spel Kleurenmonster

3 foto's
€ 29,99
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Kleurenmonster

Dit spel is gebaseerd op het bekende kinderboek 'The Color Monster' (Anna Llenas).

Alle spelers spelen samen om het Kleurenmonster de verschillende gevoelens te leren kennen en deze te onderscheiden. Hiervoor verplaatsen ze het kleurenmonster over het spelbord, verzamelen de 5 kleurschijven en proberen deze in de juiste bokalen te stoppen... en dit voor de 3 'gemixte bokalen' gedraaid zijn.

Voor het spel begint wordt het spelbord in het midden geplaatst met 'Het kleurenmonster' en het meisje op het roze vak. Leg vervolgens de gekleurde 'gevoelsschijven' op de overeenkomstige vakken van het spelbord. Aan de zijkant worden de 2 rekjes geplaatst met telkens 4 'bokalen' erop waarvan je de opening zichtbaar houdt. Tenslotte wordt de dobbelsteen aan de startspeler gegeven.

Bij de start van zijn beurt gooit de actieve speler de dobbelsteen. Wanneer er '1' of '2' gedobbeld wordt, verplaatst hij het kleurenmonster 1 of 2 plaatsen (wijzers- of tegenwijzersin). Bij het dobbelen van 'het spiraal' mag hij het kleurenmonster naar om het even welk een vak op het spelbord verplaatsen. Bij het gooien van 'het meisje', zet hij de 'meisjespion' bij het kleurenmonster.

Komt de speler met het kleurenmonster op een vak terecht waar nog een kleurenschijf ligt, vertelt hij eerst een verhaaltje over een moment dat overeenkomt met dat gevoel (wat voelde hij, was dit leuk of niet...). Vervolgens kiest hij, na overleg met de andere spelers, een bokaal uit en draait deze om. Komt het kleur overeen met de kleurenschijf, mag hij de schijf in de bokaal stoppen. Wanneer de kleur niet overeenkomt, wordt de bokaal terug op het rekje geplaatst met de opening zichtbaar. Draai je een bokaal met 'gemixte gevoelens' om, plaats je deze, met de 'gemixte kleuren' naar voor, terug op het rekje en wissel je 2 lege bokalen van plaats. Eindigt het kleurenmonster op een vak waar geen kleurenschijf meer ligt, vertelt hij een verhaal omtrent dat gevoel en mag hij nog eens gooien.

Tenslotte mag de actieve speler een 'gemixte bokaal' terug gedekt plaatsen als het meisje op hetzelfde vak als het kleurenmonster eindigt (of omgekeerd). Zijn er geen gemixte bokalen zichtbaar, dobbelt de speler nog eens.

Het spel eindigt als de 5 kleurenschijven in de overeenkomstige bokalen zitten. Hierdoor winnen de spelers het spel. Werden de 3 'gemixte bokalen' omgedraaid, verliezen ze.

Specificaties
 • Sku 20469151
 • Ean code 3558380063957
 • Merk Asmodee
 • Gewicht 0,977 kg
 • Afmetingen 30,6 x 29,8 x 7,5 cm
 • Minimum aantal spelers 2
 • Maximum aantal spelers 5
 • Speelduur +/- 20 min.
 • Speltype Educatief spel, Familiespel
 • Spelsoort Denk
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Spel Kleurenmonster
Spel Kleurenmonster
€ 29,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Spel Kleurenmonster
Spel Kleurenmonster
€ 29,99

Voorraad van Spel Kleurenmonster... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

04-12-2020 00:13:49 Europe/Brussels +0100