Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)

€ 29,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Monopoly Fortnite (Belgische editie)

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

In deze spannende Fortnite-editie van de Monopoly-game claimen spelers locaties, vechten ze met tegenstanders en vermijden ze de Storm om te overleven. De gameplay, het ontwerp en de componenten van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd door het videospel, waaronder Fortnite-locaties en loot chest kaarten. In plaats van Monopoly-geld verdienen spelers Health Points (HP). Kies eerst een personage: kies uit 27 geweldige outfits. Dan is het tijd om te vechten. Met de actiedobbelsteen kunnen spelers gezondheidspakketten oppakken, muren bouwen en hun tegenstanders beschadigen. Elke keer als een speler voorbij gaat, ontketenen ze de Storm; vermijd die of verlies HP. Net als in de Fortnite-videogame wint de speler die als laatste overeind blijft!

Inclusief gameboard, 27 kartonnen outfits met pionhouders, 15 Storm-kaarten, 16 locatiekaarten, 16 loot chest kaarten, 8 muurkaarten, 1 genummerde dobbelsteen, 1 actie-dobbelsteen met labels, 110 Health Point-chips en gamegids.

Taal: Engels

MONOPOLY: FORTNITE EDITION BOARD GAME: Fortnite fans, deze editie van de Monopoly-game is geïnspireerd door de populaire Fortnite-videogame! Het gaat niet om wat de spelers bezitten; het gaat erom hoe lang ze kunnen overleven.

VOOR FORTNITE FANS: In het Monopoly: Fortnite Edition bordspel claimen 2 tot 7 spelers locaties, vechten ze tegen andere spelers en ontsnappen ze aan de Storm om te overleven; de laatste speler die overeind blijft, wint.

FORTNITE-EIGENSCHAPPEN EN GEZONDHEIDSPUNTEN: De Monopoly: Fortnite Edition bordspel beschikt over bekende locaties als eigenschappen en spelers willen Health Point-fiches verdienen in plaats van Monopoly-geld om in het spel te blijven.

HAAL TEGENSTANDERS NEER: Gebruik loot-items en de actiedobbelsteen om tegenstanders te verslaan in dit leuke bordspel voor Monopoly-fans en Fortnite-fans vanaf 13 jaar en ouder.

KIES EEN OUTFIT: De game wordt geleverd met 27 Fortnite-outfits met pionhouders en spelers kunnen ervoor kiezen om als hun favoriet te spelen.

Specificaties
  • Sku 20436162
  • Ean code 5010993661619
  • Merk Hasbro
  • Personage Fortnite
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
€ 29,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
Monopoly Fortnite (1 Van Assortiment)
€ 29,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Monopoly Fortnite (1 Van ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

13-05-2021 14:48:01 Europe/Brussels +0200