Spel Nightmare Horror Adventures

Beschikbaarheid: In voorraad

Special price € 19,99

Normale prijs: € 22,99

Je bespaart 13%

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Nightmare Horror Adventures

Nightmare Horror Adventures is een spannende, meeslepende en avondvullende belevenis vol verrassingen. 

In dit coöperatieve, verhaal-gedreven spel heb je maar één kans om de echte moordenaar te vinden en het mysterie op te lossen...

Welcome to Crafton Mansion

Jullie zijn telgen uit de adellijke Crafton-familie. Samen met jullie ouders, ooms, tantes en opa Harry zijn jullie opgegroeid in een prachtig, afgelegen landhuis dat al eeuwenlang in het bezit is van de familie. Het waren gelukkige en voorspoedige jaren – de rijkdom van de familie zorgde ervoor dat jullie niets tekortkwamen.

Maar zoals aan alle goede dingen kwam 15 jaar geleden ook aan deze gelukkige jeugd een einde - een einde dat zo abrupt, vreselijk en traumatiserend was, dat jullie je er niets meer van kunnen herinneren. De beelden ervan staan nog wel op jullie netvlies gebrand: de verkoolde lichamen van de volwassen familieleden, het afgebrande tuinhuisje en de zwaailichten van de politiewagens die jullie afvoerden. De politie heeft de zaak nooit kunnen oplossen, hoewel al het bewijs in één richting wijst: een van de volwassenen heeft de anderen opgesloten in het tuinhuisje alvorens het huisje in brand te steken. Er ontbrak namelijk een lichaam. Helaas waren de lichamen van de slachtoffers te ernstig verminkt om hun identiteit te kunnen achterhalen - en daarmee dus ook de identiteit van het voortvluchtige familielid.

Na de gebeurtenissen in deze verschrikkelijke nacht zijn jullie ondergebracht in verschillende pleeggezinnen en zijn jullie het contact met elkaar verloren. De 15-jarige radiostilte werd vorige week plotseling verbroken toen jullie allemaal een brief kregen van Johnny, jullie oudste neef. In zijn brief gaf Johnny aan dat hij de moord op zijn ouders nooit heeft kunnen loslaten. Hij beweerde dat hij een onderzoeksmethode heeft ontwikkeld waarmee hij de identiteit van de dader zou kunnen achterhalen. Maar, gaf hij aan, hij mist nog belangrijke informatie: jullie geblokkeerde herinneringen. Daarom heeft hij jullie uitgenodigd voor een reünie op de plek waar het allemaal gebeurd is: landhuis Crafton.

Nu staan jullie hier, in het jaar 2000, met alle neven en nichten bij elkaar voor de entree van het landhuis. Er ontbreekt alleen iemand: Johnny zelf. Erg vreemd, aangezien Johnny in zijn brief had geschreven dat hij al eerder naar het landhuis zou gaan om wat dingen voor te bereiden en jullie buiten zou opvangen. Jullie besluiten nog even op Johnny te wachten. Omdat jullie elkaar al lang niet hebben gezien, doden jullie de tijd met een kleine voorstelronde.

SOLVE THE MURDERS, PREVENT YOUR OWN!

Specificaties
 • Sku 20496561
 • Ean code 8714649013766
 • Merk Identity Games
 • Kleur Multicolor
 • Minimum aantal spelers 5
 • Maximum aantal spelers 4
 • Speelduur + 90 min.
 • Speltype Denkspel, Familiespel, Vriendenspel
 • Spelsoort Denk
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Spel Nightmare Horror Adventures
Spel Nightmare Horror Adventures

Special price € 19,99

Normale prijs: € 22,99

Je bespaart 13%

Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Spel Nightmare Horror Adventures
Spel Nightmare Horror Adventures

Special price € 19,99

Normale prijs: € 22,99

Je bespaart 13%

Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Spel Nightmare Horror Adv... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

16-10-2021 02:05:19 Europe/Brussels +0200