Spel Pandemic (Pandemie) - Nederlandstalig

€ 39,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Spel Pandemic (Pandemie) - Nederlandstalig" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Pandemic - Nederlandstalig

Pandemie is niet aan zijn proefstuk toe! Het spel heeft al enorm veel internationale prijzen op zijn palmares staan en heeft zich als coöperatief spel intussen opgewerkt tot klassieker. Deze vernieuwde versie zal daar niets aan veranderen, maar integendeel de gevestigde waarde bestendigen.

Twee nieuwe personages hebben het gespecialiseerd team van ziektebestrijders vervoegd: de quarantainespecialist en de rampenplanontwikkelaar. Samen met de dokter, wetenschapper, onderzoeker, operationeel expert en dispatcher moeten ze geneesmiddelen ontwikkelen tegen vier dodelijke virussen die de wereld teisteren. Maar de klok tikt beangstigend snel. Het lot van de hele mensheid ligt in jullie handen!


Met ziektes die overal ter wereld opduiken, vindt Pandemic wereldwijd plaats. In de loop van het spel gebruiken spelers acties om tussen hotspots te bewegen terwijl ze ziektes behandelen en een netwerk van onderzoeksstations op te zetten die hen helpen ziektes te genezen en bewegingen efficiënter te maken.

Elke speler beheert een hand met kaarten die overeenkomen met de kleuren van de vier ziekten. Met deze kaarten kunnen ze sneller tussen steden reizen of - als een enkele speler vijf kaarten van dezelfde kleur kan verzamelen - een remedie voor een ziekte ontdekken.

Maar veel uitdagingen staan hen in de weg. Uitbraken kunnen ziekten over de hele linie verspreiden en willekeurige epidemieën kunnen een ziekte in een oogwenk versterken. Er is alles voor nodig om alles onder controle te houden.

Of er nu twee of vier spelers zijn, iedereen moet samenwerken en hun verschillende vaardigheden toepassen om het team en de wereld ten goede te komen. Daartoe neemt elke speler aan het begin van het spel een van de zeven rolkaarten die een speciale vaardigheid verlenen. De wetenschapper heeft bijvoorbeeld slechts vier kaarten van dezelfde kleur nodig om een ziekte te genezen, en de dispatcher kan de pionnen van andere spelers verplaatsen. Elke rol opent nieuwe mogelijkheden en synchroniseert met de andere rollen, zodat spelers nieuwe strategieën kunnen bedenken om het team zo effectief mogelijk te helpen.

Ontwerper: Matt Leacock

Inhoud: spelregels, 1 speelbord, 7 rolkaarten, 7 pionnen, 59 spelerskaarten (48 stadskaarten, 6 epidemiekaarten, 5 evenementkaarten), 4 referentiekaarten, 48 infectiekaarten, 96 ziektekubussen (24 in 4 kleuren), 4 genezingsmarkeringen, 1 token voor infecties, 1 uitbraaktoken, 6 onderzoeksstations

Specificaties
 • Sku 20365906
 • Ean code 0681706911045
 • Merk Asmodee
 • Leeftijd vanaf 10 jaar
 • Uitgebracht in 2014
 • Inbegrepen spelregels, 1 speelbord, 7 rolkaarten, 7 pionnen, 59 spelerskaarten (48 stadskaarten, 6 epidemiekaarten, 5 evenementkaarten), 4 referentiekaarten, 48 infectiekaarten, 96 ziektekubussen (24 in 4 kleuren), 4 genezingsmarkeringen, 1 token voor infecties, 1 u
 • Minimum aantal spelers 2
 • Maximum aantal spelers 4
 • Speelduur +/- 45 min.
 • Speltype Bordspel
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Voorraad van Spel Pandemic (Pandemie) ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-06-2021 08:36:38 Europe/Brussels +0200