Spel Sheriff Of Nottingham - 2nd Edition

2 foto's
€ 39,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Spel Sheriff Of Nottingham - 2nd Edition" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Spel Sheriff Of Nottingham - 2nd Edition

Zullen de kooplieden hun goederen langs de sheriff krijgen?

De bruisende markt in Nottingham is gevuld met goederen uit het hele koninkrijk. Het meeste is volkomen legaal, maar Prins John wil ervoor zorgen dat er geen smokkelwaar wordt verkocht. Hij heeft de sheriff de opdracht gegeven de waren van de koopman te inspecteren en op zoek te gaan naar illegale goederen. De sheriff is sluw, maar niet boven het aannemen van steekpenningen om de andere kant op te kijken. Welke handelaar haalt uiteindelijk de beste goederen binnen en maakt de grootste winst in de marktkramen?

In Sheriff of Nottingham 2nd Edition spelen spelers om de beurt de sheriff, op zoek naar smokkelwaar, en proberen de kooplieden hun kraam te bevoorraden met de beste goederen. De sheriff kan elke tas die ze willen inspecteren, maar ze moeten voorzichtig zijn, want ze zullen een boete moeten betalen als ze ontdekken dat de kooplieden de waarheid spraken. Deze nieuwe editie bevat bijgewerkte regels, evenals uitbreidingen zoals de 6e Merchant, Black Market en Sheriff's Deputies.

De speldoos bevat 110 gouden munten, 216 goederenkaarten, 6 plaatsvervangende kaarten, 6 zwarte marktkaarten, 2 plaatsvervangende standees, 6 handelaarstands, 6 handelaarstassen, een sheriff-standee, een buittegel en spelregels

Specificaties
  • Sku 20498339
  • Ean code 889696010063
  • Kleur Multicolor
  • Inbegrepen 110 gouden munten, 216 goederenkaarten, 6 plaatsvervangende kaarten, 6 zwarte marktkaarten, 2 plaatsvervangende standees, 6 handelaarstands, 6 handelaarstassen, een sheriff-standee, een buittegel en spelregels
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product

Voorraad van Spel Sheriff Of Nottingha... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

19-10-2021 05:44:17 Europe/Brussels +0200