LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)

€ 69,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)

Degene die de Infinity Gauntlet hanteert, kanaliseert de krachten van alle 6 Infinity Stones en bepaalt het lot van het universum. Bouw en toon deze authentieke reproductie - met zijn beweegbare vingers, levendige kleuren en beschrijvende tablet bevestigd aan een stevige basis - en de enorme kracht van de iconische handschoen zal voor altijd van jou zijn.

 • De verbluffende LEGO Marvel Infinity Gauntlet (76191) die je kunt bouwen en weergeven, legt voor altijd de fascinerende stijl vast van de films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame van Marvel Studios.
 • Deze authentieke, gouden replica in LEGO stenen van de iconische Infinity Gauntlet is inclusief kleurrijke Infinity Stones en een stevige standaard met een beschrijvende tablet.
 • Dit 590-delige model geeft volwassen Marvel-fans de kans om zich onder te dompelen in creatieve constructies en een van de meest herkenbare en meest verwoestende wapens uit de stripboekcultuur te herscheppen.
 • Dit opvallende bouw- en tentoonstellingsstuk is een geweldig verjaardagscadeau, kerstcadeau of persoonlijke traktatie voor elke liefhebber van modelbouw of volwassen fan van het Marvel Universum.
 • Dit fascinerende model is meer dan 31 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep en vormt een aantrekkelijk gespreksonderwerp, zowel thuis als op het werk.
 • Dit indrukwekkende eerbetoon aan Marvel's blijvende aantrekkingskracht biedt een bevredigende bouwervaring, resulterend in een tijdloos tentoonstellingsstuk dat zeker in het middelpunt van de belangstelling zal staan ​​en bewonderende reacties zal trekken.
 • Dankzij de hoogwaardige, eenvoudig te volgen instructies kunt u aan dit fascinerende bouwproject beginnen zodra u de doos opent.
 • Het assortiment LEGO sets dat is gemaakt met volwassenen in gedachten, is ontworpen om een ​​bevredigende bouw- en tentoonstellingservaring te bieden die elke liefhebber van modelbouw zal boeien.
 • LEGO bouwsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen in de industrie om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en perfect in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO componenten worden laten vallen, verhitten, verpletteren, verdraaien en ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

 

Specificaties
 • Sku 20517176
 • Ean code 5702016913194
 • Merk LEGO
 • Leeftijd vanaf 18 jaar
 • LEGO thema Super Heroes
 • Aantal onderdelen 590
 • Introductiejaar 2021
 • Artikelnummer 76191
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Je wilt 'em? LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)
LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)
€ 69,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)
LEGO Super Heroes Infinity Handschoen (76191)
€ 69,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van LEGO Super Heroes Infinit... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

18-06-2021 01:12:06 Europe/Brussels +0200