Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!

Beschikbaarheid: In voorraad

2 foto's
€ 59,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!

Welkom in de wereld van Pokémon!

Pokémon zijn wonderlijke (en soms mysterieuze) schepsels die de spelwereld bevolken. Sommige Pokémon leven samen met mensen, maar andere wilde Pokémon leven in hoog gras, holen, zeeën en op andere plekken. Ofschoon we veel verschillende types Pokémon kennen, zijn er nog veel nieuwe Pokémon die ergens op ontdekking wachten.

• Trainers
In het spel start je als een splinternieuwe Pokémon Trainer. Je ontmoet, vangt en voedt een heleboel Pokémon op tijdens je reis om je vaardigheden te vergroten en de beste Pokémon Trainer te worden die je kunt voorstellen. Onderweg help je allerlei mensen en verijdel je de geniepige plannen van diegenen die willen profiteren van Pokémon voor hun eigen snode doeleinden. Natuurlijk kun je dit niet in je eentje voor elkaar krijgen en zul je moeten samenwerken met je partner Pikachu of partner Eevee samen met de rest van je Pokémon bondgenoten!

• Partner Pokémon
Wanneer je het avontuur begint kom je Pikachu of Eevee tegen. Pikachu of Eevee zijn je partner tijdens je hele avontuur en groeien met je mee. Anders dan gewone Pokémon blijft je partner liever buiten zijn Poké Ball en blijft daarom aan je schouder hangen of op je hoofd rijden. Het lijkt ook geen interesse te hebben om te evolueren!

Je partner verschilt een beetje van uiterlijk naar gelang deze een mannetje of een vrouwtje is. Je moet zelf maar bekijken welk geslacht je partner heeft!

Partner Eevee
Deze heeft luchtige manen van bont rondom de nek. Sommige mensen zeggen dat deze kan beginnen te lijken op de Trainer wiens partner het wordt. Je partner Eevee rijdt tijdens je avontuur op je hoofd!

Vrouwelijke partner Eevee hebben een speciaal uiterlijk?!
Gewone Eevee zien er niet verschillend uit, ongeacht of ze mannetje of vrouwtje zijn. Maar als je een vrouwtjes Eevee als partner krijgt, zul je ontdekken dat haar staart een hartvormig patroon lijkt te hebben! Maar dit geldt alleen voor partner Eevee!

Secret Techniques
Op elke tocht moet je hindernissen overwinnen. De weg kan geblokkeerd zijn of je moet de zee oversteken om je bestemming te bereiken. Gelukkig kan je partner de handige Secret Techniques leren om je een handje te helpen!

Secret Techniques zijn speciale vaardigheden die je partner kan leren en buiten gevechten om kan gebruiken. Met Chop Down kun je hinderlijke bomen uit de weg ruimen, met Sea Skim kun je over water zweven en met Sky Dash kun je snel plaatsen en steden bezoeken waar je al eerder geweest bent. Dankzij je partner wordt het verkennen van de regio Kanto tijdens je avontuur een stuk gemakkelijker!

Exclusieve aanvallen
Je partner kan enkele exclusieve aanvallen leren waarover geen enkele andere Pokémon kan beschikken. Omdat je je partner de gehele tocht aan je zijde hebt, moet hij een aantal betrouwbare aanvallen hebben waarmee je op elke uitdaging voorbereid bent!

Exclusive Moves
Als je je partner met liefde overspoelt, geeft hij je tijdens een gevecht soms een teken. Zwaai met je losse Joy-Con wanneer je partner dit teken geeft, zodat hij zijn speciale partnerkrachten kan gebruiken.

Je partner kan je zelfs een teken geven wanneer hij niet degene is die aan het vechten is. Als je hierop reageert, krijgen de statistieken van de vechtende Pokémon een enorme boost!

Eevee
• Wanneer je tijdens een gevecht het partnerteken ziet, kan je partner Eevee Veevee Volley gebruiken. Hoe hechter de band tussen jou en je Eevee, hoe groter de kracht waarmee deze aanval dan toeneemt.

• Je Eevee kan ook de aanval Bouncy Bubble van het type Water leren. Deze aanval geneest Eevee voor de helft van de schade die hij de tegenstander toebrengt.

• Als de aanval Buzzy Buzz van het type Electric succesvol is, raakt de tegenstander verlamd.

• Maak handig gebruik van de aanval Sizzly Slide van het type Fire. Deze aanval laat de tegenstander altijd verbrand achter!

Wanneer je niet aan het vechten bent, kun je met je partner Pikachu of Eevee spelen door in het hoofdmenu het Pikachu- of Eevee-pictogram te selecteren. Hoe meer tijd je met je partner doorbrengt, hoe meer hij van je gaat houden! Wanneer de band hechter wordt, geeft hij high fives of vindt hij tijdens jullie tochten zelfs cadeaus voor je. Als jij en je partner vrienden zijn, kan er veel goeds gebeuren!

Besteed tijd en aandacht aan je partner-Pokémon door met een losse Joy-Con de cursor te besturen. Je kunt je partner verwennen en met hem spelen. En hoe vriendelijker je hem behandelt, hoe hechter jullie band wordt. In de handheldmodus kun je met je partner spelen door rechtstreeks het touchscreen aan te raken.

• Pokémon aankleden
Je kan je nog meer met je partner Pokémon verbonden voelen door je gelijk te kleden! Ja, je kan je partner Pokémon in diverse outfits aankleden, accessoires geven en het kapsel ervan veranderen. Stem je kleding af door hun outfit aan die van jou aan te passen of vermeng verschillende items om je partner een eigen stijl te geven.

• Hair
Wanneer je met je partner speelt, kun je hem een snelle make-over geven door in de handheldmodus via het touchscreen door zijn haar te woelen. Jouw handelingen bepalen zijn nieuwe kapsel. Probeer verschillende stijlen uit tot je je favoriete kapsel te pakken hebt. Zoek een mooie bijpassende outfit en geef je partner een werkelijk unieke look!

• Pokémon volgen en rijden
Elke Pokémon in het spel kan jouw reisgenoot zijn. Wanneer je een Pokémon uit zijn Poké Ball haalt, loopt hij met je mee om je reis nog leuker te maken. Bij het verkennen van de Kanto-regio met je Pokémon kunnen deze misschien zelfs nog verborgen items vinden.

• Partners
Bovendien kunnen verschillende Pokémon op verschillende manieren reizen. Sommige Pokémon laten je zelfs op hun rug rijden, zodat je nog sneller rond de wereld kan reizen. Het is een prachtige manier om het avontuur te beleven met je favoriete Pokémon!

Bereid je voor op mega-evolutie!
Vele Pokémon kunnen evolueren in nieuwe Pokémon. Wist je echter dat er ook een evolutie is die evolutie overstijgt? Met deze zogenoemde mega-evolutie kun je zelfs nog sterker worden dan met een normale evolutie. Mega-evolutie laat de energie in een Pokémon kortstondig vrijkomen. Dit kan alleen gerealiseerd worden als er een sterke band tussen een Pokémon en zijn Trainer bestaat.

Je kunt in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! bepaalde Pokémon eenmaal per gevecht mega-evolueren als je een Key Stone en een megasteen hebt die bij de betreffende Pokémon hoort. Welke Pokémon je wanneer laat mega-evolueren, zal in belangrijke mate bepalen of je een gevecht wint of verliest.

Laten we eens een blik werpen op een aantal Pokémon die je in het spel kunt mega-evolueren.

• Mega Venusaur
Wanneer Venusaur mega-evolueert in Mega Venusaur, groeit de bloem op zijn rug en worden zijn poten dikker en krachtiger om zijn extra gewicht te kunnen dragen. Zijn Defense en Sp. Def nemen enorm toe, waardoor hij zo'n beetje elke aanval kan weerstaan.

• Mega Charizard X / Mega Charizard Y
Charizard kan mega-evolueren in twee vormen: Mega Charizard X en Mega Charizard Y. Kies daarom in elk gevecht de vorm die je het meeste voordeel oplevert.

• Mega Charizard X
De lichaamskleur van Mega Charizard X verandert in zwart, en zijn vlammen worden blauw omdat ze veel en veel warmer worden. Daarnaast verandert zijn Pokémon-type van Fire en Flying in Fire en Dragon.

• Mega Charizard Y
Mega Charizard Y behoudt zijn oranje kleur, maar hij krijgt scherpe hoorns, een langere staart en grotere vleugels. Hij kan nu sneller vliegen dan een straalvliegtuig!

• Mega Blastoise
Blastoise heeft normaal gesproken twee waterkanonnen op zijn schild. Wanneer hij mega-evolueert transformeren de twee kanonnen in één groot kanon dat dankzij de kracht van mega-evolutie vernietigende stralen wegspuit. Zijn Sp. Atk stijgt sterk, waardoor hij tijdens gevechten een agressievere tactiek kan hanteren.

Versieverschillen
Ofschoon de verhaallijn dezelfde is in beide Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, zijn er een paar verschillen tussen de twee versies. Natuurlijk is je eerste partner Pokémon ofwel Pikachu of Eevee, afhankelijk van welke versie je krijgt, maar verschillen de twee spellen door de types en rariteit van de wilde Pokémon die je tegenkomt.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Bijvoorbeeld Pokémon zoals Oddish, Sandshrew en Growlithe verschijnen alleen in het wild in Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Terwijl Bellsprout, Vulpix en Meowth alleen in het wild worden gevonden in Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Specificaties
  • Sku 20433905
  • Ean code 045496423216
  • Personage Pokémon
  • Platform Nintendo Switch
Beoordelingen (1)

Beoordelingen (1)

Pokémon
Jouw score voor dit product: 5/5
door Looneytunes64 op 11-11-2019
Pokémon, mijn favorite spel. Dit is anders dan de andere. Gebaseerd op Pokémon Go
Vragen
Hier ook interesse in?
Bewaar dit product
Je wilt 'em? Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!
Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!
€ 59,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!
Nintendo Switch Pokemon, Let's Go! Eevee!
€ 59,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Nintendo Switch Pokemon, ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

17-01-2022 10:19:16 Europe/Brussels +0100