Nintendo Switch Miitopia

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Nintendo Switch Miitopia

Miitopia: Beleef een hilarisch avontuur met je vrienden, familie of wie je maar wilt en voorkom dat de heer van het duister nog meer gezichten steelt. In Miitopia, een volledig naar eigen wens aan te passen avontuur voor de Nintendo Switch, kun je Mii-personages maken en ze een uiterlijk geven dat jij wilt en vervolgens zelf bepalen wat hun rol in het verhaal is. Dankzij uitgebreide aanpassingsopties, waaronder pruiken en make-up, kun je je Mii-personages mooier maken dan ooit tevoren! Je kunt trouwens ook een paard als bondgenoot krijgen (niet in de bek kijken!). Welke Mii-personages kies jij als bondgenoot… en wie wordt de kwaadaardige heer van het duister? Het luchtige Miitopia wordt op 21 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch. • Make-up en pruiken: In Miitopia kunnen spelers hun Mii-personages mooier dan ooit maken met prachtige pruiken, kleurrijke kapsels en allerlei make-up. • Makkelijk Mii-personages maken en delen: In Miitopia gemaakte teams van Mii-personages kunnen met behulp van een access key* makkelijk uitgewisseld worden met vrienden, zodat ze ook in andere Miitopia-games gebruikt kunnen worden – zelfs in andere rollen. • Ongebruikelijke klasses: Wie geen zin heeft om met een zwaard of staf te vechten kan als popster een microfoon gebruiken voor de strijd, of als kok met een pan tegen vijanden beuken. Of word je liever een kat? Er zijn vele klasses om uit te kiezen om de mafste teams samen te stellen. • Persoonlijkheid telt: Teamleden gaan hun eigen gang – afhankelijk van hun persoonlijkheden kunnen ze tijdens gevechten verschillende acties uitvoeren. Zo kan een vriendelijke priester andere Mii-personages in het team beschermen, maar misschien ook de vijand sparen, terwijl een koppige geleerde twee keer kan aanvallen, of juist kan weigeren een handje te helpen. • Een trouw paard: Je gezelschap is niet compleet zonder paard. Als je er goed voor zorgt, wil dat dier je vast wel een hoefje helpen. Zo kun je tijdens gevechten ook paardrijdend de aanval inzetten. • Rust in de herberg en maak uitjes: Na de strijd kunnen spelers hun Mii-personages laten uitrusten in de herberg om te herstellen en hun banden te versterken. Wanneer teamleden in dezelfde kamers geplaatst worden, zullen hun vriendschappen vanzelf sterker worden. Mii-personages kunnen ook samen uitjes maken om hun vriendschappen te versterken: naar het café, de bioscoop en meer.
Specificaties
  • Sku 20520696
  • Ean code 0045496427658
  • Merk Nintendo
  • Leeftijd van vanaf 8 jaar
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Nintendo Switch Miitopia
Nintendo Switch Miitopia
€ 49,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Nintendo Switch Miitopia
Nintendo Switch Miitopia
€ 49,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Nintendo Switch Miitopia... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

27-11-2021 06:45:12 Europe/Brussels +0100