FUN TIPS & TRENDS

Nieuwe producten in ons assortiment worden hier uitgelicht. Maar ook gespotte play, create en party trends, vind je hier terug. Dat en nog zoveel andere product tips & trends ontdek je hier.

Hoverboard

De trend van 2016 wordt sowieso dit hoverboard! Het ziet eruit alsof het uit de toekomst komt en mits een beetje oefening het coolste vervoersmiddel van dit jaar.Ontdek het Hoverboard

Meet de Bunchems

Nieuw! De Bunchems zijn zachte balletjes in felle kleuren die je eenvoudig aan elkaar blijven kleven. Daardoor kan je er allerlei figuren uit je fantasie mee namaken.

Let's
play

Piñata party

Een Piñata voor Pasen? Of misschien wel op je verjaardagsfeestje tijdens de Paasvakantie. Een piñata is op elk feestje de ster. Vul hem op met een toepasselijke verrassing en gaan met die piñata!

Let's
party

Chocolade? Een eitje!

Maak je eigen Kinder Surprise eitje of figuur!

Let's
create

Panini EK 2016

Verzamel de sterren van het EK 2016 dankzij de officiële UEFA Euro 2016 stickercollectie van Panini! Alle Rode Duivels zijn uiteraard ook te verkrijgen.

Let's
no-hover

Top 10 boeken

top 10 boeken

EK Voetbal 2016

 

Dat de Rode Duivels 'tousensemble' voor een overwinning gaan tijden het EK voetbal van 2016, daarover bestaat geen twijfel. Geef je favoriete Rode Duivels de supporters die ze verdienen en laat je helemaal gaan  met vrienden en familie tijdens het EK voetbal. Beken kleur met deze Rode Duivel shirts, spandoeken, vlaggen en andere must-haves voor een echte Rode Duivels supporter.

Zo bouw je een Belgisch feestje!

Pret in de tuin

tuinieren met kinderen

 

Breng je kinderen in aanraking met fascinerende natuurverschijnselen door samen een moestuintje, bloemenweide of kruidentuintje aan te leggen. Ontdek onze tips om aan de slag te gaan voor extra pret in de tuin.

Tips voor extra pret in de tuin

Opgeruimd staat netjes!

 

Een lang weekend, een druilerige zondag of gewoon dat moment waarop je het niet meer kan aanzien? Allemaal geldige redenen om op te ruimen. Want opgeruimd staat altijd netjes.

Een paar tips voor klusjesweekend

Buitenspelen

Let's
no-hover

Fun Cooking

Let's
no-hover

Verjaardagsfeest

Let's
no-hover

Verkleedfestijn

Let's
no-hover

FUN VANDEWEEK

Iedere week heeft z'n eigen fun, familie- en feestmomenten waarbij plezier, feestjes en familiemomenten centraal staan. Maar ook speciale fundagen waar ons innerlijke kind gelukkig van wordt, vieren we uitbundig. Kijk maar!

Let's
have fun

TIPS & TRENDS

Nieuwe producten in ons assortiment worden hier uitgelicht. Maar ook gespotte play, create en party trends, vind je hier terug. Dat en nog zoveel andere product tips & trends ontdek je hier.

Let's
have fun

HOWTO & DIY

Het leukste van al, is natuurlijk wanneer je helemaal zelf iets in elkaar kan steken of knutselen. Ontdek onze Fun Life Hacks, knutseltips, hoedoejedatjes en do-it-yourself tricks die het leven net iets funner zullen maken.

Let's
have fun

DOE MEE

Win win win, doe mee aan onze wedstrijden en maak kans op superleuke prijzen!

Let's
have fun

FUN FACTS

Fun feitjes, actualiteitjes, filmpjes en foto's.

Let's
have fun

MASTERS & EXPERTS

Voor sommige dingen in het leven kan je wel een expert gebruiken, want als je iets niet begrijpt, is de fun er snel vanaf. Heb je ook een vraag waar alleen een expert kan op antwoorden? Vul dan ons vragenformulier in!

Let's
have fun

ONZE BLOGGERS

Voor ongezouten meningen en een andere kijk op de Fun dingen des levens kan je terecht bij onze bloggers. Stuk voor stuk mensen die houden van plezier maken en daar met veel liefde iets kunnen over schrijven.

Let's
have fun

Betaal veilig makkelijk en snel

27-11-2021 19:09:25 Europe/Brussels +0100