Minions winkel: speelgoed, verkleedkledij & spelletjes

Minions feestje

Let's
no-hover

Minions speelgoed

Let's
no-hover

Minions cadeau

Let's
no-hover

Minions multimedia

Let's
no-hover

In het FUN assortiment vind je het leukste speelgoed van deze schattige Minions. Kevin, Bob, Stuart en de andere Minions nemen je mee op avontuur. Ondanks hun grappige uiterlijk en de wartaal die ze uitslaan, zijn ze eigenlijk best wel slim, aangezien ze in staat zijn om hoogtechnologische machines te bouwen voor hun meester 'Gru'. Het resultaat daarvan kan je zien in Verschrikkelijke Ikke 1 & 2, bovendien hebben ze al hun eigen film, toepasselijk 'Minions' genoemd. Opgepast, deze grappige gele mannetjes zetten je huiskamer op z'n kop terwijl ze je hart veroveren...

Het minionste cadeautje onder de kerstboom

Ben je nog op zoek naar een geschenkje voor onder de kerstboom? Aangezien Kevin, Stuart & Bob 99% van de kinderhartjes veroverde, kan je de bal maar moeilijk misslaan met een Minionscadeautje. Een Minions kalender voor 2016 bijvoorbeeld?

Minions speelgoed

Minions verkleedfeestje

Jouw verjaardagsfeestje kan je nu ook gewoon een Minions feestthema geven. Ga met carnaval verkleed in een Minion verkleedpakje. Overtuig je vrienden en je ouders om zich ook te verkleden in hetzelfde thema en geef het geelste feestje van het jaar. Minions feetshoedjes, toeters en een tafelkleed! Want op het menu staat een overheerlijk bananentaart natuurlijk, wat anders?! Ga voor echte Minion madness op je feestje, en go bananas!

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:40:13 Europe/Brussels +0200