Als wat ga jij, weet je't al?

Wie op Carnaval zelf wil uitblinken, begint best op voorhand al na te denken over als wat en met wie hij gaat. Jullie kunnen samen met het gezin of met de vrienden grappige kostuums verzinnen. Het perfecte kostuum, is een kostuum waar over nagedacht is en met leuke details. En jij? Als wat ga jij?

Laat je inspireren voor de funste outfit op Carnaval!

Piratenfamilie

Kleuren jullie graag eens buiten de lijntjes op Carnaval? Dan is een piratengezinnetje zeker jullie ding. Leuk voor piratenkindjes en piratenmama's- en papa's :) Vergeet jullie zwaarden, vlaggen, munten, ooglapjes en piratenvlag niet! Aaarghhhh!

Carnaval voor duo's, trio's en kwartetten.

Met de K van Karnaval

Het bekendste trio van dit jaar? K3 natuurlijk! Koop een blonde, een rode en een zwarte pruik. Regenboog op de borst en klaar! Voor een regnboog op het gezicht, kan je aan de slag met onze schminkdoosjes.

Buitenaards kwintet

Ook de Star Wars hype, wordt ongetwijfeld een hit met Carnaval in 2016. Heel leuk thema voor gezinnen en kleinere groepjes, voor groot en klein


Carnaval met de collega's, jeugdbeweging of andere grote groepen

Verschrikkelijke ikke

Zijn jullie met heel veel? Dat treft! De minions ook :) Ideaal dus als grote groep. Gru mag ook mee en als je een witte stofjas over hebt, denk er dan zeker aan om een professor mee te nemen.

De trollen zijn terug!

Koop met je groep gekleurde pruikjes, omhoog zetten met heel veel haarlak. Et voila, les nouveaux trollekes sont arrivés.


Do it yourself

 

Family fun

 

Groepskostuums

 

Accesssoires

 

CARNAVALSKLEDING

Baby en Peuter
Mannen
Kinderen
Vrouwen
Schmink en Accessoires
Volwassenen

 

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 20:19:12 Europe/Brussels +0100