Familie fun met deze carnavalskostuums

Gaan jullie als gezin naar de carnavalsstoet? Een beetje research leert ons dat er opties genoeg zijn om in hetzelfde thema naar de stoet te gaan. Verkleed als LEGOmannetjes superhelden, sprookjesfiguren, filmpersonages... Met een beetje creativiteit komen jullie ongetwijfeld verrassend en origineel uit de hoek!

1. Space familie

't Zit hem in de details

Aliens, aan de kant!

Wie op missie in de ruimte gaat, neemt best z'n spacegeweer mee om zich te verdedigen tegen buitenaardse wezens. Ook deze kan je pimpen met een beetje pimpen met met spuitverf. Als je een oud watergeweertje gebruitk, kan je wat glitters toevoegen aan het water. Je kan ook kiezen voor een leuke bellenblazer, die zijn gekend voor hun vernietigende effect op aliens ;)

En de finishing touch

Buitenaards!

Carnaval zou carnaval niet zijn als iedereen je meteen herkende. Steek jezelf weg achter een oude (gepimpte), ski- of zonnebril, en ga voor witte verf in het haar, op je lippen of in je wimpers. Een bijpassende pruik en een spacy accessoire (kan je ook zelf maken) zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om de Carnaval  ruimte in te gaan!

Laat je hier inspireren voor je originele familiekostuum:

 

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 12:25:28 Europe/Brussels +0100