Allemaal aan boord voor mijn eerste verjaardag!

Je kan het waarschijnijk niet geloven, maar  het wel degelijk zover; de coolste baby ooit zag een jaar geleden het levenslicht! Tijd om die eerste verjaardag in stijl te vieren. Vliegtuigjes, autootjes en treintjes, met deze feestaccessoires geef je een verjaardagsfeestje voor ieder kindje dat van dingen op wieltjes houden.

 

First things first, de uitnodigingen. Als jullie de eerste verjaardag willen vieren in goed gezelschap, dan nodig je toch gewoon een paar mensen uit? Hou de gastenlijst misschien beperkt, want het belooft al bij al een overwelmende gebeurtenis te worden. Kies een uur die niet overlapt met het dagelijkse dutje. En wie creatief wil zijn, kan een persoonlijke touch geven aan de uitnodigingen door een handje of voetjes in vingerverf toe te voegen van het feestbeest zelf.

 

Het 'aan boord' thema voor verjaardagsfeestjes bestaat uit verschillende accessoires en thematische aankleding. Met de muur banner, tafellaken, bordjes, hoedje en lantaarn slingers ben je klaar voor een feestje voor je speciale jarige. Voeg blauwe, groen, gele en rode ballonnen toe om het decor helemaal af te maken.  Geef je gasten een verjaardagshoedje bij aankomst en de sfeer zit er gegarandeerd meteen in. Klaar om te vieren!

Wat het eten betreft, waarschijnlijk zitten jullie aan tafel met volwassenen en kinderen. Voor de jonge tafelgasten, blijf je misschien best bij  eenvoudige hapjes die je eventueel in de vorm van het feestthema kan snijden. Met de volwassenen kan je afspreken om een schotel mee te brengen die je kan delen met iedereen. Bedek de tafel met een wegwerpbbaar tafelkleed, zodanig dat de opkuis ook snel verzorgd is.

De tafel decoreren kan je met de tafeldecoratieset, daarin zit een knustelwerk die volledig past bij het thema en confetti om op tatel uit te strooien. Misschien wel het belangrijkste op dit verjaardagsfeestje; de verjaardagstaart. Die kan je eten uit thematische bordjes, om af te werken kan je een cijfer kaarsje op de taart zetten. Vergeet niet om het 'uitblaasmoment' op de gevoelige plaat vast te leggen, de eerste verjaardag is er immers eentje om nooit te vergeten.

Het feestje op zich zal al indruk genoeg maken op je kind, extra entertainment mag, maar hoeft dus zeker niet. De volwassenen daarentegen, die kan je vragen om een foto mee te brenegen van hun eerste verjaardagsfeestje. Kan jij raden wie wie is? Als aandenken kan je zorgen voor een gevuld geschenkzakje voor je gasten. Als je dat niet leuk vindt, een ballon met helium doet het ook altijd goed!

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:13:34 Europe/Brussels +0200