Star Wars feestje!

Dankzij de Star Wars: Episode VII: The Force Awakens, de zevende episode in de Star Wars reeks, zijn de films en alles wat ermee te maken heeft anno 2016 weer helemaal hot. Bijna 40 jaar na de eerste film kan je het zo gek niet bedenken of het bestaat! Hieronder vind je heel wat inspiratie om een Star Wars feestje in goede banen te leiden. 

Schuif aan voor het sterrenbuffet

 

Papieren lantaarns worden death stars als je ze een zilveren laagje  geeft. Deze sfeerschepper kan je zelf maken met lampionnen, vul aan met sterretjes om de sfeer compleet te maken. Je kan ze gebruiken als decoratie rond en boven het Star Wars buffet.

Ontdek al onze Star Wars decoratie

5 tips voor een Star Wars marathon

 

Is het lang weekend, een druilerige zondag  of heb je de Star Wars films nog nooit allemaal na elkaar gezien? Elk excuus is goed voor een echte Star Wars fan om een Star Wars filmmarathon te doen.

Ontdek onze tips voor dé tv marathon

Lichtzwaard cupcakes

Een leuk detail voor een verjaardagsfeestje in Star Wars thema. Plaats figurines op de cupcakes, vandaar kunnen ze de strijd om het universum der zoetigheden verderzetten met kaarsjes!

Bak het zelf

Let's
no-hover

Star Wars cadeautjes

Deze gigantische lichtzwaarden zetten de tafel voor verjaardagscadeautjes in de juiste spotlight. Benodigdheden: ballonnen, helium en wat Jedi's die je helpen blazen.

Cadeautips voor Star Wars liefhebbers

Let's
no-hover

Star Wars onderzetters

Onderzetters voor drankjes uit de 'dark side' kan je gemakkelijk zelf maken met strijkpareltjes. Print je favoriete figuur en baseer je daarop voor de kleuren en de volgorde van de parels.

Let's
no-hover

Origami Yoda

Maak deze megacoole origami Yoda helemaal zelf. Ideaal als activiteit én aandenknen op een Star Wars verjaardagsfeestje. Of als je er gewoon eentje wil om je bureau op te fleuren natuurlijk.

Stap voor stap

Let's
no-hover

Extra inspiratie voor je Star Wars feestje

 

May the birthday wishes be with you!

 

Ontdek ons Star Wars assortiment. Van tafelaankleding tot Star Wars kostuums en talrijke cadeautjes!

Koop Star Wars


Betaal veilig makkelijk en snel

07-03-2021 09:33:08 Europe/Brussels +0100