Fun tips voor een Star wars tv-marathon

Alle Star Wars fanaten zullen het met ons eens zijn, een Star Wars Marathon, dat is een beetje als een veldslag. Je gaat er best niet onvoorbereid naartoe. Onze tips bereiden je voor op een filmmarathon die elke filmliefhebber en echte Star Wars fan eens moet uitgekeken hebben.

1. Voorzie voldoende eten en drank, liefst binnen het thema.

Chewie voor ontbijt

Een Star wars marathon duurt toch wel een paar uren (lees: een volledige dag), begin de dag dus zeker met een stevig ontbijt. Chewie bacon en aardappelen met een eitje in Star Wars vormen en je ben er helemaal klaar voor.

Let's
no-hover

Yoda Soda

Gehydrateerd blijven, is de sleutel tot succes bij elke vorm van uithoudingssport. Dat is bij een filmmarathon niet anders. Voorzie dus voldoende water en Yoda Soda voor de liefhebbers. Detail: in groene bekertjes ziet je yoda soda er altijd yoda uit.

Let's
no-hover

R2D2 DIY bekertje

Tussendoor krijg je al eens zin in iets zoets. Voorzie een buffet met zoetigheden, zoals popcorn en chips. Zo kan iedereen een bekertje vullen met wat hij het liefste snoept, om met niemand te delen. De R2D2 toets kan je zelf aan je blanco bekertje geven.

Let's
no-hover

Dark Side Pizza

Pizza Time! Ergens Halverwege de 5e film wordt het tijd om te eten. Maak op voorhand een paar pizza's met creatieve topping zoals deze. In de oven en klaar.

Let's
no-hover

2. Zorg voor de juiste decoratie

Papieren lantaarns worden death stars als je ze een zilveren laagje  geeft. Deze sfeerschepper kan je zelf maken met lampionnen, vul aan met sterretjes om de sfeer compleet te maken. Je kan ze gebruiken als decoratie rond en boven het Star Wars buffet.

Ontdek onze Star Wars decoratie

3. De juiste outfit

Anders dan bij een gewone filmmarathon is het bij een Star Wars marathon belangrijk dat je in thema bent.

Let's
no-hover

4. De film

Voor een Star Wars marathon vertrouw je best niet op streamingdiensten die in het midden van een spannende scène uitvallen, maar op de goede ouderwetse fysieke dragers.

Let's
no-hover

5. De pauze

Heel belangrijk om de marathon heelhuids uit te zitten: pauzeren! Zorg er wel voor dat je steeds in de sfeer blijft. Dat kan door de plaspauze te versieren met een beetje toilethumor.

Let's
no-hover

6. De uitnodiging

Niet onbelangrijk, de marathon bekijk je het liefst in goed gezelschap. Even uitnodigen dus :)

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2021 21:55:44 Europe/Brussels +0100