Tornado Looper (1 van assortiment)

Beschikbaarheid: In voorraad

1 foto
€ 4,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

Tornado Looper (1 van assortiment)

De Loopy Looper is de volgende evolutie van fidget games! Of je nu op zoek bent naar een zen-spinning-ervaring om je gefocust te houden terwijl je werkt of een leuke manier om je geest te bevrijden en jezelf uit te dagen, er is voor iedereen een Loopy Looper die perfect bij je past. Flow, Edge, Jump of Hoop – pak een Loopy Looper en geef je eigen draai eraan!

Edge is een Loopy Looper die ontspoord is! Plaats je knikker in de Loopy Looper en vind de perfecte draaisnelheid om je knikker aan de rail te houden met alleen de middelpuntvliedende kracht. Zolang je de juiste snelheid aanhoudt, blijft de knikker draaien. Het is leuk om de zwaartekracht te trotseren!

Klaar voor een uitdaging? Waag een sprong met Jump! Deze Loopy Looper vereist vaardig draaien om de knikker door de opening te laten springen. Zodra je je ritme hebt gevonden, verhoog je de inzet en ga je zo snel als je kunt! (Opscheppen inbegrepen)

Hoop is een combinatie van Loopy Looper die kan worden gebruikt als een klassieke spinner wanneer je een concentratieboost nodig hebt of als een leuk potje hoepel schieten! Deze 2-in-1 Loopy Looper is twee keer zo leuk, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een snelle uitdaging die ze in de palm van hun hand kunnen dragen. Hoevel hoepels kun jij schieten?

Specificaties
  • Sku 20523487
  • Ean code 8711866244058
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product
Je wilt 'em? Tornado Looper (1 van assortiment)
Tornado Looper (1 van assortiment)
€ 4,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Tornado Looper (1 van assortiment)
Tornado Looper (1 van assortiment)
€ 4,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Tornado Looper (1 van ass... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

30-11-2021 22:38:51 Europe/Brussels +0100