UITGETEST, UITGEFEEST & UITGESPEELD: een cowboykostuum!

  •  20-01
  •  Blogger
  •  carnaval,verkleden,cowboy

Vergeet Komen Eten en De Smaakpolitie. de strafste recensenten zijn zonder twijfel onze Funmasters. Onze Funmasters zijn dé specialisten als het op feesten en spelen aankomt. Daarom trekken zij voortaan op vooronderzoek doorheen de zotste feestjes en de leukste speelgoedjes. Geen feest- of speelgoedartikel dat in deze rubriek verschijnt zal niet langs één van hun arendsogen gepasseerd zijn. 

Deze week in de rubriek Uitgetest, Uitgefeest & Uitgespeeld: Funmaster, Deborah, neemt voor carnaval dit coole cowboykostuum onder de loep. Je leest haar ervaringen hier:


1. Wie is de gelukkige “drager” van het cowboypakje?

Mijn zoontje van 5 jaar is de gelukkige drager van het verkleedpak van de cowboys. Hij mocht zelf kiezen welk verkleedpakje hij wou en zijn keuze was snel gemaakt. De cowboys natuurlijk!


2. Waarom heb je voor het cowboypakje gekozen?

Aangezien hij graag met geweren en alles daarrond speelt en een echte bandiet is, was het cowboypakje fantastisch! Hij heeft zich goed kunnen uitleven!

Hij leefde zich volledig uit in zijn rol als cowboy. Met als gevolg dat de mama moest meespelen als politieagente natuurlijk. Maar hem zo gelukkig zien door gewoonweg een verkleedpakje aan te doen is geweldig!


3. Wanneer zal je het aantrekken?

Elke dag als het moet! Maar vooral tijdens de carnavalsperiode.


4. Wauw?! Wat was je eerste indruk van het cowboypakje?

De eerste indruk van het verkleedpakje was leuk. De verpakking is leuk, het pakje is leuk, dus de avonturen mochten beginnen! Toen ik de verpakking open deed leek het iets minder goed qua kwaliteit maar we hebben er al zoveel mee gespeeld en geravot en het is nog niet stuk. Dus de kwaliteit is ook goed!


5. Is het comfortabel?

Het pakje was nog iets te groot, waardoor ik de pijpen wat heb moeten omplooien, maar voor de rest zat het pakje heel goed volgens mijn zoontje. Hij heeft het toch al elke avond aangedaan en mee gespeeld.


6. Wat zijn de plus- en of minpunten?

De maten vallen groot uit. Kwaliteit lijkt misschien niet zo goed op het eerste zicht (het is een heel lichte stof) maar het is duidelijk bewezen dat het wel goed is. Weinig kleurrijk, maar met de nodige accessoires zoals een geweer en een riem is het een leuk verkleedpakje waar ze veel plezier mee kunnen beleven!


7. Wat vond je echt cool aan het cowboypakje?

Het totaalpakket! De franjes aan het pakje, de accessoires, … het lijkt op een echt cowboypak


Tot slot nog het eindoordeel: hoeveel ballonnetjes (score op 5) scoort het cowboypakje volgens Deborah?


Sfeer & Gezelligheid

5


Prijs-kwaliteit

4


Handigheid?

5


Schoonheid?

3


Alle producten uit deze blogpost op een rijtje:


Wat Funmaster Deborah nog leuk vindt:

Alles wat te verkrijgen is in de Fun winkels is fantastisch!

Gerelateerde producten

Voorraad van UITGETEST, UITGEFEEST & U... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-01-2020 09:30:43 Europe/Brussels +0100
fun master