Klusjesweekend?! Daar worden we stapelgek van!

Een lang weekend, een druilerige zondag of gewoon dat moment waarop je het niet meer kan aanzien? Allemaal geldige redenen om op te ruimen. Want opgeruimd staat altijd netjes, maar 't is vooral handig en rustgevend.

Beestige bokaaltjes

Potjes die zo leuk zijn dat kinderen er vanzelf door beginnen op te ruimen? Ze bestaan! Lijm oude speelfiguurtjes aan het deksel van lege confituur- en andere potjes en geef ze een leuk kleurtje Handig om kleine dingen in op te bergen. Gedaan met rondslingerende strijkkraaltjes, wasco's en knikkers. Ook leuk als snoepbokaaltje. En 't ziet er nog goed uit ook.

 1. Dinosaurus Speelset

  € 6,99

 2. Dinoset

  € 14,99

Bolderkar bib.

 

Een bibliotheek op wieletjes? Handig, zo'n bolderkar. Neem je favoriete boeken overal mee naartoe of zet de bolderkar in je living en het wordt gegarandeerd de eyecatcher in je interieur.

Creatief / krijtverf.

 

Met slechts een paar potten krijtverf maak je van je muur een canvas voor je kinderen. Ook handig om boodschappenlijstjes op te noteren. Vergeet de bordenwisser niet.

Helpers van LEGO.

 

Ooit al eens geprobeerd? De handen van de LEGO minifiguurtjes passen perfect rond het kabeltje van je lader. Ze helpen je graag om je kabeltje vast te houden. 

Je eigen labeltjes.

 

Alles netjes in dozen gedaan? Neem een foto van de inhoud en hang die aan de buitenkant. Zelfs als je doorzichtige opbergdozen gebruikt, kan het handig zijn om er een labeltje aan te hangen. 


 1. Ladenblok A4 Babel - 10 laden

  Special price € 27,99

  Normale prijs: € 39,99

  Meer info

 1. Dymo Labelmaker LT100

  € 47,99

Fun life hacks

 

Opgeruimd staat netjes

 

Betaal veilig makkelijk en snel

01-03-2021 10:17:37 Europe/Brussels +0100