Een alternatieve kerstboom met originele kerstversiering

Doe deze feesten eens gek en zet een alternatieve kerstboom. Geen dennenboom met klassieke kerstballen, maar de origineelste kerstversiering die je je kan bedenken. Wedden dat je ‘boom’ de show steelt op het kerstfeest?

Wat had je gedacht van een kerstboom helemaal uit post-its of een bouwsel opgetrokken uit cadeautjes? Zo’n originele, alternatieve kerstboom opzetten is de perfecte gezinsactiviteit op een winterse middag. Uiteraard mét een warme chocomelk als beloning.

 

Onze topfavoriet?

Een collage met de allerleukste foto’s. Laat iedereen in het gezin zijn favoriete plaatjes uitkiezen, of het nu een zotte selfie, een foto van de hond  of een zelfgemaakte tekening is. Je hangt ze op aan de muur in kerstboomvorm, versieren met kerstverlichting et voila: jullie super orginele, alternatieve kerstboom is klaar!

Uiteraard kan je jouw alternatieve kerstboom verder opsmukken met kerstversiering uit het aanbod van Fun. Zo kan je er een slinger met kerstlichtjes rond wikkelen of doorweven of een kerstboom uit hout opvrolijken met parelslingers. Pluis gerust ons kerstaanbod uit om Kerstmis in stijl te vieren.

Hebben jullie mooie voorbeelden van alternatieve kerstbomen? Pronk er dan gerust mee op onze Facebook pagina. Wie weet oogst je tonnen lof met jouw orginele creatie.

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 21:49:32 Europe/Brussels +0100