Halloween kostuum

Misschien wel het belangrijkste aan Halloween is je kostuum. Ga niet verkleed als een piraat of een prinses, maar eerder als een heks, spook of skelet. Het is de bedoeling dat iedereen een beetje (veel) bang wordt als ze je zien! Hoe maak je iedereen bang met jouw Halloween kostuum?

 1. Kies een bangelijk Halloween-personage
 2. Bedenk wat je nodig hebt
 3. Werk je kostuum af tot in de kleinste details

Piraten skeletten, zombies en spoken!

Zegt het je wel iets, zo'n piratenleven? Dan is Halloween het ideale moment om als dode piraat terug tot de aarde te keren! Combineer je piratenoutfit met griezelige make-up. Een piratenspook of piratenzombie zet het Halloween feest gegarandeerd op stelten...

 1. Piratenzwaard

  € 5,50

 2. Piratenhaak

  € 2,80

 3. Piratenhoed Dirty Joe Met Haar

  € 13,20

Heksen

Een klassieker voor Halloween is de heks! Maak je eigen heksendrankje en betover iedereen met je spreuken én je outfit op de avond van Halloween...

 1. Heksenpruik

  Special price € 6,93

  Normale prijs: € 9,90

  Meer info

Freddy Krueger & Co

Ben je een grote fan van horror films en de klassiekers zoals Nightmare on Elm Street en Friday the 13th? Kruip in de rol van je favoriete griezelkarakter en doehet feestje huiveren. Spreek af met een paar vrienden en kies voor een gezamenlijke griezelfilm thema! Oefen de bekendste zinnen, vraag aan de dj om een extra griezelig liedje op te zetten en speel je favoriete scene al dansend na. Succes gegarandeerd op thriller night!

 1. Lichtgevend Hockeymasker

  € 3,49

 2. Kettingzaag 45 Cm

  € 7,70

Beroepen en ambachten

Verplegers, dokters en slagers van deze wereld, kom tesamen en zet je beroep in de (rode) verf met deze geniale kostuums!

't Zit hem in de details

Littekens, accessoires en nepbloed geven extra cachet aan je outfit. Bloedspetters op je kousen en valse gruweltanden, werk af met coole grime!

Skeletten en doodskoppen

 1. Masker Doodskop

  Special price € 1,96

  Normale prijs: € 2,80

  Meer info

 2. Kostuum Skelet

  Vanaf € 19,99

  Meer info

 3. Morphsuit Skeleton Glow Maten 50 tot 56

  Special price € 41,99

  Normale prijs: € 59,99

  Meer info

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 17:03:35 Europe/Brussels +0100