9 Fun manieren om iedereen de stuipen op het lijf te jagen

1. Lichtgevende ogen in de struiken?!

  1. Spaar je wc rolletjes
  2. Knip er ogen uit
  3. Plaats er glowsticks in
  4. Leg ze in de struiken
  5. Jaag iedereen de stuipen op het lijf eens het donker wordt buiten...

Glowsticks om te griezelen

2. Overal spinnen!

Rol het toiletpapier een beetje af, teken een spinnetje op de wc rol en rol ze terug op. Gegarandeerd geschreeuw uit het kleinste kamertje!

Snel, het recept van die American cookies! Terwijl de chocolade nog warm is, kan je de pootjes van een spin tekenen met een tandenstoker. Creeeeeeepy cookie :)

Extra griezel inspiratie, inclusief spinnen.

Krijg je maar niet genoeg van de spinnenmopjes op Halloween? Voor extra inspiratie kan je terecht op het filmpje hieronder. 

3. Een boodschap voor de jongens in huis...

Laat de jongens in je huishouden eens goed schrikken door een boodschap op de onderkant van de wc bril te schrijven... Maar wel niet boos zijn als ze de bril niet meer naar beneden durven doen hé ;)

4. De vogelverschrikker.

Misschien best eens twee keer nadenken voor je met deze onschuldige vogelverschrikker op de foto gaat... Jaag je collega's, vrienden of familie dit jaar ook de stuipen op het lijf met een grappig Halloweenmasker, met daaronder de make-up die niemand nog verwacht. Niet vergeten om dit moment vast te leggen op de gevoelige plaat ;)

5. De onschuldige Halloween decoratie

Kies je Halloween kostuum zodanig dat je helemaal opgaat in het decor, neem plaats en kom ten gepaste tijde tot leven...

6. Enkel met een masker

Het juiste Halloween masker in combinatie met een goed gevoel voor timing, kan voor een griezlig hilarisch effecct zorgen...

7. Speciaal voor de collega's

Voor de collega's en klasgenoten die er prat op gaan om het ganse jaar door practical jokes uit te halen; it's payback time!

8. Wakker worden!

Op de ochtend van Halloween...

...en de zoete wraak!

9. En last but not least; zo weet je dat je kostuum geslaagd is.

Betaal veilig makkelijk en snel

28-02-2021 04:12:08 Europe/Brussels +0100