5 alternatieven voor Halloween

1. Zwart & geel in plaats van zwart & oranje

Zwart en oranje zijn de typische kleuren van Halloween. Een goed alternatief is zwart en geel! Een Hallogeel feestje dat minder eng is dan een Halloween feestje. De gele kleur brengt een vrolijkere sfeer in huis en de stemming van je feestje is meteen anders! 

2. Geen zombies maar piraten

Aaarrr, piraten van de zee!

Een piraten feestje is een feestje dat je niet snel zal vergeten. Stoere tattoo's, piraten vlaggetjes, bordjes, servetten,... én store piraten mogen morsen op het piraten tafelkleed. Ai, ai kapitein!

Piraten feestje

3. Piñata's: niet griezelen, wel snoepen

Snoepjes voor iedereen!

'Trick or treat' hoort bij Halloween. Wie snoepjes wil, moet langs de huizen gaan en hopen dat hun zakje goed gevuld raakt met lekkers. Ga je liever niet op pad in het donker, met allemaal griezelige wezens op pad? Kies dan voor een piñata! 

Piñata feestje

4. Liever schattig dan griezelig

Minions & Frozen!

Wil je echt niets met Halloween te maken hebben, en eigenlijk het omgekeerde? Kies dan voor een schattig feestthema zoals Minions of Frozen. En als iedereen wat moe wordt, zet je gewoon de film op en daarna kruipt iedereen gezellig onder de wol!

Themafeestje

5. Minder griezelige gedaanten

Een verkleedpartij is altijd een goed idee!

Spinnen, vleermuizen, spoken, heksen en vampieren zijn allemaal enge wezens die op Halloween tevoorschijn kunnen komen. Liever niet? Kies dan een anders, minder griezelig, wezen om je in te verkleden!

Verkleedfeestje

Betaal veilig makkelijk en snel

07-03-2021 10:47:59 Europe/Brussels +0100