Fun party thema's

Wie ooit al eens een feestje georganiseerd heeft, weet dat een thema uitwerken soms wat aarde in de voeten kan hebben. Daarom hebben we hieronder wat thema's verzameld. Muziek, versiering, tenue, hapjes en drankjes, een geslaagd themafeestje moet het van de gedetailleerde uitwerking hebben! Dus kies je thema en vergeet vooral niet om iedereen te verwittigen dat het een themafeestje is. Een (thema) award voor het beste kostuum, kan een duwtje in de rug zijn voor je gasten!

Hacken in Hawaï

Aloha! 

Zo hacken op je teenslippers, wordt misschien toch wat moeilijk, maar waag je gerust aan de limbo zonder je bloemnkrans te verliezen. Laat je bedienen aan de tiki bar en geniet van de zwoele sfeer en het (denkbeeldige) zand tussen je tenen. Onder de palmbomen, vind je de feesttafel. Zet een oude surfplank op schragen en versier ze met strooien rokjes en bloemen, ananassen en cocktails uit een kokosnoot. Na zonsondergang, kan je rond het kampvuur je klassiekers bovenhalen, vergeet je ukelele niet!

Naar de Luau Party!

Go bananas

Ba-na-na!

Bananenhapjes, bananenbier, gele schmink, hapjes op een bananenblad en het liedje van de minions. Op de partytafel kan je de fruitmand van het chiquitavouwtje zetten, maak een boog van gele ballonnen om knotsgekke foto's onder te maken. Gele bloemen en gele vlaggetjes! Heb je een hekel aan geel of is het gewoon je kleur niet? Verkleed jezelf als bananendoos of een aapje natuurlijk, dan kan je overal je tanden inzetten. 

 1. Kokosnoot Drinkbeker

  € 3,30

 2. Slinger Lampion Tiki

  € 8,80

 3. Deurgordijn Hawaikrans

  € 19,80

 4. Honinggraat Ananas

  € 3,30

 1. Opblaasaap

  € 5,50

Inflatable Fun

Opblazen geblazen

Welkom bij The Inflatables, waar alles opgeblazen kan worden, waar de drankjes koel gehouden worden in een opblaasbare cooler en waar je binnenkomt door een boog van strandballen en ballonnen. Doe je zwemvest en zwembandje aan en leer snel nog figuurtjes plooien met ballonnen, anders kom je niet binnen op deze party van het jaar! 

Fluo Forever

Glow in the dark

De uitnodigingen van dit feestje kan je enkel lezen met de blacklights aan en de lichten uit. Glow in the dark en fluo worden gecombineerd dat het een lieve lust is. Pruiken, lippenstift, nagellak, netkousen, glowsticks en gezichtsverf zijn alomtegenwoordig. En als we zeggen fluo forever, dan menen we het ook. Steek de dag erna maar eens de blacklights aan nadat je uit de douche komt...  De selfies van dit feestje zullen zeker 'stralen'. 

 1. Strandbal Basic

  € 1,99

 2. Opblaasbare Schildpad

  € 9,99

 3. Crocodile Rider

  € 6,99

 1. Giant Tire Zwemband

  € 3,99

 2. Opblaasaap

  € 5,50

 1. Beenwarmers - Knalroze

  € 6,99

 2. Pruik Glow-In-The-Dark

  Special price € 8,50

  Normale prijs: € 16,99

  Meer info

 3. Pruik Chique - Hardroze

  € 12,10

 4. Lichtgevende Rietjes 8Stuks In Tube

  € 3,30

Jungle Fever

Palmbomen, dierenpakken, lianen en camouflagenetten. Welcome to the jungle! De servietten, de feesttafel, de ballonnen...het is een echte beestenboel, want alles heeft een dierenmotiefje. Baan je een weg doorheen het groen op weg naar de junglebar en vind een tropische cocktail uit een ananas op het einde! Me Tarzan, you Jane?  

The Best of Belgium

Chocolade, frietjes en bier zijn voor de hand liggend op dit feestje. Maar kom gerust verkleed als Christoff & Lindsay, Stromae of Eddy Merckx, of een andere bekende Belg. Aan de Belgische driekleur kan je hier niet ontsnappen. En de Brabançonne? Die weerklint om het uur! Wie het laatst z'n rechterhand op de borst legt om mme te zingen/lippen, die trakteert het volgende rondje! Oh dierbaar België...

 1. Set Luipaard

  Special price € 5,59

  Normale prijs: € 7,99

  Meer info

 2. Muurdeco Palmboom

  € 5,50

 1. Partybril Anton

  € 4,40

 2. Hoed Bier

  Special price € 4

  Normale prijs: € 7,99

  Meer info

 3. OppoSuits Red Devil Maten 46 tot 62

  Special price € 52,49

  Normale prijs: € 74,99

  Meer info

Flashback Time

50's rock'n roll, 60's flower power, 70's hippies, 80's popiconen, 90' s gabbers... Kies je favoriete tijdperk en een bijpassende soundtrack. Een themafeestje aan de hand van een decennium is een klassieker, maar kom verkleed als discobal, Rubik's Cube of Discman en je steelt gegarandeerd de show!

Back to the Future

Marty McFLy en z'n hoverboard achterna, dit is jouw kans om je futuristisch te verkleden! Ga voor zilver en robots of de outfit van Marty natuurlijk. Bodywarmer, jeans, sneakers, hoverboard en een horloge met een rekenmachine. Of als de Doc met zijn gekke grijze haar natuurlijk. Op dit feestje draait de klok tegen de wijzer, tijdsreizigers verenigt u, voor hét feestje van de toekomst.

 1. Ketting Discobal

  € 2,20

 2. Partybril Hippie

  € 4,40

 3. Pruik Luxe Rock'N Roll

  € 16,50

 1. Stroboscoop

  € 5,90

 2. Discoshirt Shiny - Zilver Maat M/L/Xl

  € 17,60

Kapers op de kust

In the navy, als piraat of als goudstuk, voor je outfit denk je best aan de zee. De hapjes liggen in/op een boot en zijn gemakkelijk om te eten met je haak, je lievelingspapegaai zit op je linkerschouder en je oor is voor de gelegenheid versierd met een grote gouden zeemansring. Je herkent de ingang van het feestje aan de liichtgevende doodskoppen en piratenvlaggen! Zet je ooglapje op, landrot!

 1. Hoed Piraat Royal Fortune

  € 5,50

 2. Matrozenkraag

  Special price € 5,59

  Normale prijs: € 7,99

 3. Pet Navy Sailor

  € 8,80

 4. Set Piraat

  € 4,40

 1. Piratenhaak

  € 2,80

 2. Piratenhoed Dirty Joe Met Haar

  € 13,20

 3. Piratenbandana

  € 5,50

 4. Kostuum Piraat Thunder Maat 50/52

  € 33

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2021 23:09:42 Europe/Brussels +0100