Een onvergetelijke dag in de lente van je leven.

Helemaal nog niet zólang geleden - maar het lijkt alsof de dieren toen nog spraken - kregen we van ons oma voor ons communiefeest een 'grote cent'. Toen nog Fabiola en Boudewijn. De rebel in onszelf zou het nooit toegeven, maar die dag wel honderd keer gekeken in onze broekzak, of die enveloppe er nog zat. Later kochten we onze eerste fiets daarmee, die we natuurlijk al lang op voorhand nauwkeurig uitgezocht hadden. Talloze ritjes naar school, tienerfuiven, 'ravotpartijen' en ander kattenkwaad later verhuisde de fiets mee op kot naar Gent. Twee jaar later restte mij alleen nog een kapot geknipt slot en de herinnering aan mijn grootouders. Eén van de warmste herinneringen uit ons leven, de dag dat we voor het eerst een 'grote cent' en een 'grote fiets' kregen. Een grote dag, die communie.

Heb jij alles in huis voor de grote dag van jouw kinderen?

De sfeer, onontbeerlijk? Je maakt hem vanaf nu gewoon zelf.

Sorry Frank, sorry Sabine. Excuses Jill en Dave. Maar het mag toch gezegd worden, hé? Dat je in ons belgenlandje maar één ding zeker weet? Dat je nooit weet wat het weer zal brengen? Je neemt dus beter het zekere voor het onzekere om je communie- of lentefeestje zorgeloos tegemoet te gaan.

Sfeermakers te lande verenigt u dus alvast, dan zitten we samen rond het vuur en onder de slingerlichtjes tot veel te laat. Kom!

 1. Terrasverwarmer met asbak zonder koepel

  Special price € 59,70

  Normale prijs: € 199

 2. Terrasverwarmer Met Asbak

  € 249

Weer of geen weer, 't is feest.

Voor de gelegenheid vonden we een gezegde uit. "Weer of geen weer, 't is feest". Toegegeven, we haalden de mosterd misschien wel een heeeeel klein beetje ergens anders... Dat neemt natuurlijk niet weg dat deze levenswijsheid gewoon duizend procent waar is. Mocht je nog niet overtuigd zijn, we hebben nog een spreekwoord uitgevonden; 'een goede voorbereiding is de sleutel tot succes'. Ook al gehoord, zeg je? Geen nood, dat wil alleen maar zeggen dat we hier geen leugens vertellen. Vooruit, je moest al onder je parasol zitten!

 1. Opvouwbare Partytent Met Zijwanden Blauw/Wit

  Special price € 209,30

  Normale prijs: € 299

  Meer info

De aankleding, belangrijk voor het totaalplaatje. En voor de foto's natuurlijk!

Communie- en lentefeesten zijn al lang niet meer wat ze geweest zijn. Waarmee we natuurlijk bedoelen dat alleen maar béter geworden zijn. Accessoires, thema's en grote tuinfeesten bij je thuis. Niets is te ver gezocht om de lente en de mijlpaal in het leven van je kinderen te vieren. Superhandig ook, zo online kiezen, dat maakt de voorbereidingen stukken eenvoudiger. 

Het oog wil ook wat.

Tafeldecoratie

Een oog voor detail kan geen kwaad als het op tafeldecoratie aankomt. Ontdek wat je in gedachten had.

Tafeldecoratie

Sfeervolle decoratie.

Hier is dat feestje!

Baken de feestzone af met ballonnen, guirlandes, banners en lantaarns.

Versier je feestje

Suikerspinnen, ijsjes, wafels en cupcakes.

DIY tussendoortjes!

Diy - do it yourself dus. Alles wat je zelf doet, dat doe je meestal beter. Suiker spinnen, ijs draaien en lekkers bakken. Je kan het helemaal zelf.

Ik maak het zelf

Lente = groen.

Een groene toets

Geen echt lentefeest zonder groen en een beetje natuur, dat vinden wij. Wil je ook een zelfgezaaide bloemenweide als decor voor je feestje? Het kan!

Test je groene vingers

Aan tafel.

Aanschuiven maar!

Veel volk over de vloer? Deze tafels zet je op in een wip, zodat iedereen een plaatsje heeft om bij te praten.

Party tafels

Feestje in de mond.

BBQ fun

We weten nooit hoe het bij jou zit natuurlijk, maar al dat feesten en voorbereiden, daar krijgen wij een berehonger van!

Bak ze bruin

En niet onbelangrijk, de cadeautjes.

Onvergetelijke zomers en stoere littekens: herinneringen op wieltjes.

Wie herinnert zich zijn eerste paar wieltjes niet? Inline skates, rollerblades, skeelers, rolschaatsen, skateboards, longboards, waveboards... Hoe ze heetten toen jij je eerste paar kreeg, doet er niet zoveel toe. Je herinnert je vast alleen nog de goeie momenten die je ermee had. Zorgeloos cruisen in jouw buurt, het begin van onvergetelijk vriendschappen, zomers en sowieso voer voor hilarische foto's waar jullie nu, 20 jaar later, nog mee lachen. Overtuigd?

Ja ik ben overtuigd!

En zo'n een stoer litteken is natuurlijk heel cool achteraf, maar vergeet in je jeugdig enthousiasme toch maar niet om op z'n minst een skatehelm erbij te geven. 

 1. Beschermset Move Junior Zwart

  € 19,99

Van oma's en suikernonkels.

Aangezien het feest op zich eigenlijk al een cadeau is die je geeft als ouders, kwamen de echt grote cadeau's in onze tijd, meestal van de grootouders. Enkele tips voor hippe grootouders en radeloze suikernonkels en -tantes.

Onze top 5 communiecadeautjes:

 1. Trampolines
 2. Go-carts
 3. Games en consoles
 4. Tablets
 5. Fietsen

 

 

 1. PlayStation 4 Console 500GB

  € 299,99

Voor creatievelingen, goochelaars en wereldverbeteraars.

Je kent ze wel, die kleine creatievelingen.Een beetje stil en verlegen maar best wel slim. Ze houden van creatieve dingen, van de natuur en zeggen om de haverlklap dingen waar je als volwassene van achterover valt. Herken je hierin één van je kinderen? Kies dan iets waarmee ze zich niet gaan vervelen en waarbij ze nòg bijleren. 

Hier moet je zijn

 1. Minituintje Kerstomaten

  Special price € 6,99

  Normale prijs: € 9,99

  Meer info

Voor muzikanten en toekomstige dj's.

Staat jouw communicantje graag in de spotlights? Dan vind je zeker hun gading in onze muziek en party-afdeling.

Muziek, lichten, actie!

 1. Draagbare Karaokeset Ibiza

  € 218,90

 2. Partylight 3 LED

  € 33

 3. Led Lichteffect Moon Flower - Wit

  € 44

 

Leg je verlanglijstje bij Fun en ontvang enkel de cadeautjes die jij echt wilt.

Ontdek hier hoe     Naar je verlanglijstje

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 14:18:34 Europe/Brussels +0100