Festival Fun!

Vergeet die gescheurde jeans en versleten sneakers! Wie echt wil opvallen tijdens de zomerfestivals, die gaat voor opvallende accessoires, een grappig dierenpak of een top to bottom kostuum. Net zoals in het echt leven, worden 'les gouts et les couleurs' niet bediscussieerd op de festivalweide. Welk festivaltype ben jij?

1. De parel tussen de zwijnen

Verwijzingen naar Woodstock en de spirit van de late jaren 60 zijn bij jou nooit ver te zoeken. Jij en je BFF noemen elkaar 'Pearl', omdat je alletwee van Janis Joplin houdt,  maar je ziet er ook uit als een pareltje tussen al die festivalzwijnen.  Je houdt van lange haren, bloemenslingers en vredestekens. Peace, Love, Music en Flower Power zijn helemaal 'je ding' en je houdt ervan om dat wereldkundig te maken. Jij en je vrienden schitteren als sterren aan de hemel op Pukkelpop, Dour en Reggea Geel.

 1. Set Peace

  € 3,30

 2. Partybril Hippie

  € 4,40

2. Mr. Dude & Mrs. Dudette

Jij bent te cool for school en loopt er altijd tip top en stralend bij. Strak in het pak of vanachter een donkere zonnebril. Stiekem ben jij de échte rockster op de festivalweide. Toch zeker volgens Mrs. Dudette, de coolste chick die aan je zijde (of op je schouders) pronkt op alle selfies van die overvolle festivalzomer. 

Tomorrowland, Feest in het Park of Pukkelpop, met jullie is het overal feest!

 1. OppoSuits Mr. Pink Maten 46 tot 62

  Special price € 52,49

  Normale prijs: € 74,99

  Meer info

 2. OppoSuits Cashanova Maten 46 tot 62

  Special price € 52,49

  Normale prijs: € 74,99

  Meer info

 3. OppoSuits Red Devil Maten 46 tot 62

  Special price € 52,49

  Normale prijs: € 74,99

  Meer info

 4. OppoSuits The Jag Maten 46 tot 62

  Special price € 52,49

  Normale prijs: € 74,99

  Meer info

 1. Tutu - Neongeel

  € 8,80

 2. Kostuum Fee Maat 36-38

  € 30,80

3. De wandelende ijsbreker.

Voor jou gaat de ganse zomer hard. Gentse Feesten, Tomorrowland, Laundry Day, We Can Dance... je danst deze zomer overal waar het kan, de pannen van het dak! Bellenblazertjes en gekke zonnebrillen, in het dagelijkse leven, leef je liever 's nachts maar zo in je festivalpakje ben je ook overdag een wandelende ijsbreker.

 1. Hoofdband Indianen

  € 4,40

 1. Tiara Met Duivelsoren Led

  € 3,30

 2. Bril Model Neon Groen Met Wimper

  Special price € 3,49

  Normale prijs: € 4,99

  Meer info

 3. Bril Politie

  Special price € 1,50

  Normale prijs: € 4,99

  Meer info

4. Het feestbeest

Geen geslaagd festival, zonder deze feestneus, een klassieker op de festivalweide. Als je ooit een vrijgezellenfeestje geeft, dan zullen je vrienden serieus hun best moeten doen om jou belachelijk te maken, want dat is nu eenmaal wat je doet eens het festivalseizoen is aangebroken. Een festival verkleed als The Village People, in een Morphsuit of een ander opvallend pak? Dagelijkse kost! Je gaat niet persé naar festivals voor de muziek, maar de sfeer daarentegen, die zou er zelfs niet zijn zonder jou. De organisatie dankt u!

 1. Indianentooi Coyote

  € 11

 2. Morphsuit Ninja Maten 50 tot 56

  Special price € 27,50

  Normale prijs: € 54,99

  Meer info

5. De muziekliefhebber

Je bent gemiddeld 165 cm groot, je bezoekt de festivals louter voor de muziek en hebt een grondige hekel aan die verklede barbaren die alleen naar festivals gaan om dronken te worden terwijl ze roepen in je oor tijdens het beste nummer ooit. No worries, ook voor jou hebben we de perfecte accessoires! Die boomstam van een vent die persé voor je moest staan schakel je in 1-2-3 uit met een watergeweer of een dosis confetti in zijn ondergoed te gieten!

En als dat niets uithaalt, kan je hem nog altijd omkopen met drankbonnetjes om op zijn schouders te zitten. Deze truc lukt het best incognito -zodat de andere muzieklliefhebbers je niet herkennen- en is op eigen risico. Veel succes!

 1. Party Cannon Confetti Mix (1 stuk)

  € 4,40

6. De frigoboxtourist

Voor de headliners zou je wel eens durven afzakkken naar de Main Stage, maar daarvoor hang je liever rond op de camping. Muziekje opzetten, gasvuurtje aan en Aiki Noodles in de pan. Meer heb jij niet nodig voor dat festivalgevoel. Ook voor jou heeft  Fun de perfecte accessoires!

 1. Opblaasbare Palmboom

  € 32,99

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 16:50:34 Europe/Brussels +0100