Tips voor je kinderfeestje

1. Kies je thema

Je wil natuurlijk dat het een top feestje wordt. Niets mag mislopen én het mag zeker niet saai zijn. Vervelen is uit den boze. Maar hoe speel je dat klaar? Start met het kiezen van een leuk thema. De kids zijn dan al verkleed wanneer ze bij je toekomen en zo zit ook de sfeer onmiddellijk goed! 

Betrek hier zeker je kid(s) bij, want het is tenslotte hun feestje. En zo heb je ook zelf een kapstok om de rest van het feestje rond op te bouwen (versieirng, spelletjes, ...)

2. Maak je uitnodigingen

Geen gasten zonder uitnodiging. Wie mag er allemaal komen? (Hou er wel rekening mee dat er meestal wel enkelen afzeggen.) Maak daarna de meest coole uitnodiging zodat iedereen toch zal willen komen.

Inspiratie nodig? Ontdek nog meer leuke ideeën op ons Pinterest-bord!

Uitnodiging inspiratie

3. Bak de lekkerste taart

Een kinderfeestje zonder taart, is geen kinderfeestje. Hou je een verjaardagsfeestje? Vergeet dan zeker de kaarsjes niet! Je kan de taart in hetzelfde thema versieren als het feestje, of net in iets anders. Geen bakker? Met een pannenkoekentaart scoor je ook altijd bij de kids!

Helpen je kids graag bakken? Dan hebben we enkele leuke hulpjes om de taart samen met je kid(s) te bakken!

Koken met kinderen

 1. Set Van Uitsteekvormpjes Prinses Inox

  € 14,30

 2. Set Van Uitsteekvormpjes Piraat Inox

  € 14,30

 3. Voedsel Kleurpen

  € 11

 4. Bakvorm Silicone Flexibel Auto

  Special price € 15,40

  Normale prijs: € 22

4. Laat de kids zichzelf bezig houden

Je hebt al werk genoeg om alle kids in het oog te houden, dat je ook niet zelf als entertainer kan optreden. Gelukkig zijn er genoeg opties om de kids zichzelf te laten entertainen! Jij mag gewoon tevreden toekijken, en af en toe een foto nemen.

5. Herinnering voor later

Je feestje was top en iedereen heeft zich geamuseerd. Laat iedereen nog eens extra lang nagenieten door een leuke herinnering aan het feestje mee te geven. Je kan dit ook later doen, door bijvoorbeeld een leuke foto op te sturen.

 

Ontdek nog meer Party

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:50:22 Europe/Brussels +0200