Van oud naar nieuw

Deel je voornemens met de wereld!

Om je voornemens in 2016 écht te halen, verklap je ze best aan zoveel mogelijk mensen! Zo simpel is het :) Hoe meer mensen weten wat je voornemens zijn, hoe vaker je de vraag zal krijgen, hoe het gaat met dat ene voornemen waarvan niemand denkt dat je 't haalt ;) Hieronder vind je enkele ideetjes om je voornemens aan de ganse wereld kenbaar te maken.

Op ieder potje...

past een voornemen!

Koop of maak hoedjes, die gepimpt kunnen worden door je gasten. Iedereen kan zijn persoonlijke voornemens op het hoedje zetten. Een leuk aandenken aan het eerste feestje van het jaar en een vooruitblik op het jaar dat komt!

Deel van het decor

en het begin van 2016

Hang een papier en pen boven de hapjestafel waar iedereen zijn nieuwjaarsvoornemens op kan pennen. Laat je inspireren door je vrienden en wie weet gaan jullie wel voor hetzelfde goede voornemen in 2016!

Nog inspiratie voor je nieuwjaarsfeestje? Volg ons Pinterest bord!

 

1. 3,2,1 alles geven voor 2016!

Hét moment van de avond is natuurlijk het aftelmoment! Glaasje champagne in de hand, kijken naar het vuurwerk, beste wensen uitdelen... Op het einde van het aftelmoment, volgt steevast een 'gelukkig nieuwjaar'- geroep en gejoel. Zet dit moment in 2016 in met de nodige toeters, bellen en confetti!

Toeters en bellen


2. Kies een (kleuren)thema!

Van (g)oud naar nieuw (voorbeeldje hieronder), pretty in pink, go bananas... Kies  een kleurenthema voor de inrichting van je feestje. Je kan dit natuurlijk zo ver doortrekken als je wil. Outfits, slingers, confetti, desserts, drankjes... Alles kan én mag) in de nacht van oud op nieuw.


3. Groepsfoto in zelfgemaakte photobooth

Kleed je muur aan in de thema van het feest. Versier met ballonnen, slingers en feestelijke boodschappen voor het jaar 2016. Klaar voor de groepsfoto? 3,2,1 Say Cheese!

Betaal veilig makkelijk en snel

02-03-2021 18:11:41 Europe/Brussels +0100