Oh kom maar eens kijken...

Allemaal cadeautjes die perfect in je schoentje passen!

Omdat de Sint dat het nog hééél lang wachten en aftellen is tot de nacht van 5 december op 6, brengt hij soms al eens iets in het schoentje. Lief hé! Maar wat past er nu allemaal in zo'n schoentje eigenlijk? We hebben wel een paar ideetjes!

1. Kleine knutseldoosjes

Heel leuk voor creatievelingen en knutselaartjes, zijn de knutseldoosjes van SES. Naast de de grotere hobbydozen, zijn er ook heel wat kleinere doosjes die perfect in het schoentje passen. Strijkkraaltjes, timmersetjes, vliegtuigjes vouwen, ballonnen modelleren... Tip: Maak een creatieve brief voor de Sint, zo ziet hij hoe graag jij knutselt.

2. LEGO

LEGO komt in alle formaten, maar in afwachting van een grote doos krijg je van de Sint misschien wel een klein bouwdoosje, een zakje minifigures of een van de Star Wars Minifighters... Tip: maak een bouwwerk van suikerklontjes om de Sint (en zijn paard) te overtuigen van je bouwkunsten ;)

3. Digidiertjes

De Digibirds zijn terug én ze brachten hun vriendjes mee. De DigiUiltjes en DigiDinos zijn ook interactieve beestjes die zingen, brullen en fladderen. Tip: schrijf in je brief naar de Sint waarom jij zo'n megacool huisdiertje verdient.

4. Kleine gezelschapsspelletjes

Terwijl je wacht op het grote bordspel dat je vroeg aan de Sint, kan je altijd hopen op een kleiner spelletje natuurlijk. Tip: Maak een aftelkalender tot de Sint komt inde vorm van een ganzenbord, zo lijkt het wachten minder lang te duren.

Nog Sintertips:

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2021 22:25:39 Europe/Brussels +0100