Hoera, het regent!

Komkommertijd binnen? No way! Ach wat als het even regent. Dan kan je evengoed dolletjes buiten spelen. Gezellig onder de paraplu grasgeur snuiven en regenwormen tellen. Ook binnen is er heel wat te doen. Ontdek onze anti-verveeltips voor als het weer wat minder is.

 

Bouw eens een dino feestje!

 

Gek van dino's? Slecht weer? Hoera! Dat wil zeggen dat je aan de slag kan met deze leuke dinosaurus speeltip!

Ontdek  de Tyranos Modderpoeloris

 

Bordjes, bekertjes, taffelaken, hoedjes en uitnodigingen, check! Klaar voor het dinosaurusfeestje van jullie leven?

Ontdek ons dinothema

1. Goed gezelschap

Let's
no-hover

2. Op (groot) scherm

Let's
no-hover

3. Viva la fantasia

Let's
no-hover

4. Bakken like a boss

Let's
no-hover
  1. Slecht weer =  het ideale moment om die oude gezelschapsspelletjes vanonder het stof te halen. Ganzenbord, Monopoly of de dominostenen van toen je ouders klein waren. Of! Daag een gezinslid uit om samen een nieuw spelletje van jouw keuze te spelen.
  2. Beleef de Olympische spelen in Rio samen met Mario en Sonic op je Nintedo 3DS, bekijk de nieuwe klassieker van Disney 'Zootropolis' of ontdek de Yo-Kai Watch, de nieuwste rage die misschien wel groter wordt dan Pokémon.
  3. Heb je knutseldiertjes in huis? Ontdek onze create afdeling en kies voor Bunchems of Foam Clay als je eens iets nieuws wil proberen. Maar ook klassiekers zoals Play-Doh, tekenborden en verschillende verfsoorten vind je daar terug.
  4. Niets zo ontspannend als samen aan het bakken gaan. Originele bakvormen (zo bak een prinsessencake)  en verschillende kooktoestellen geschikt voor kinderen (zo laat je je fantasie de vrije loop op je wafeltjes)

Extra vakantietips

Bouw een themafeestje

Een feestje met een uitgewerkt thema maakt het gemakkelijker om activiteiten, cadeautje en decoratie te zoeken. Laat je inspireren en ga voor een volledig themafeest inclusief ballonnen, tafelkleedjes en cadeautjes voor de gasten.

Let's
no-hover

Een dagje FUN aan zee

Zandkastelen bouwen, vliegeren, een frisbeetoernooi en een potje petanque. Afgewisseld met een ijsje met extra veel bolletjes, de ultieme agenda voor een dagje vakantiepret op het strand. Ontdek onze vakantietips!

Let's
no-hover

Augustus = ijsjesmaand

Wie vakantie zegt, zegt ijsjes. Na een lange ravotterkesdag of tijdens een wandeling langs de dijk. Van de ijsjeskar die aan je deur passeert of zelfgemaakt. Augustus is ijsjesmaand, dus waar wacht je nog op.

Let's
no-hover

One = fun

Vieren jullie in augustus een eerste verjaardag? Ontdek onze feesttips om het extra fun te maken!

Let's
no-hover

Vakantie thuis

 

Fun op reis

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 13:43:56 Europe/Brussels +0100